мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Дривер штампача

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29 јан 2008, 01:51
Нови члан групе

Default Дривер штампача

Хи Агаин

Имаш још један проблем.

Имам Оливетти абы Уаы принтер - но диск је изгребен и ја управо купио нови ПЦ и желите скинути дривер тако да могу да користе. Нашто ЈА скидати податке то из један Оливетти сите рећи да је ова датотека оштећена.

моћи било ко помоћ угодити?

Хвала
Лынн
Old 29. Мар 2008, 02:51
Донаторска Група

Default Дривер штампача

Куоте:
Оригиналлы Постед бы лынне9999 View Post
Хи Агаин

Имаш још један проблем.

Имам Оливетти абы Уаы принтер - но диск је изгребен и ја управо купио нови ПЦ и желите скинути дривер тако да могу да користе. Нашто ЈА скидати податке то из један Оливетти сите рећи да је ова датотека оштећена.

моћи било ко помоћ угодити?

Хвала
Лынн
Претпостављам значи ли било који начин. Најбоље их послати е-маилом, или ако нам возач који је од нас може потврдити је њихов проблем није твој крај.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лазер вс Инкјет Принтер Принтер? сеттоого Дигитал Имагинг & Штампачи 3 3 март 2009 22:54
Делл 720 штампача са порука о грешци Наведени принтер монитер је ункоун тхемадпанда1989 Дигитал Имагинг & Штампачи 8 30. сеп 2008 05:02
Принтер оштећивање штампача. ПОМОЋ Петра Рибар Дигитал Имагинг & Штампачи 0 4. јуна 2008 06:49
У потрази за возаче Грыфф Мултимедија и кодеци 2 23 децембар 2007 03:42
Нови Принтер - 3 функције у 1 штампач ... Цубеокс Генерал Хардуаре Цхат 2 21 октобар 2006 06:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц