![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато се разпечатва един MS Word документ с каквато и да е форма на фон или изображение, зелени хоризонтални линии се появяват. Аз направих за nozzel проверите и т.н. и т.н. в Принтер Обяви и всичко изглежда е наред. Помощ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали си направил проверки включват проверка на всички мастило касети се добавят правилно, и да имат достатъчно мастилото в тях?
Също така, имате ли опитвали отпечатване на тестова страница, за да проверите, че всички работи правилно? Идете на: Start> контрол панел> принтери и факсове> Кликнете с десния бутон върху принтера въпросната> кликнете върху имота> натиснете "отпечатате тестова страница" И нека знаят как тя ще излезе. Друго нещо, имате ли опитвали отпечатване на снимки от някоя друга програма? (за да проверите дали това е компютър / принтер проблем, или MS Word проблем (това е малко вероятно все пак)) Тя може също да е добра идея (ако то все още не печата правилно), за да си инсталирате драйверите на принтера (също приемаме, че проверките за мастило и място на касети е правилното) и направи тест друга страница, за да види дали го поправя това . Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво се случва, когато сте принтирай подобна страница от различни молба?
| |||
| |||
| Ами на принтера просто изведнъж отиде така онзи ден, след Бих имал мастило патрон там работят перфектно глоба от доста след няколко седмици. Аз заменя патрона и текст от всякакъв характер отпечатъци съвършено глоба, както и на тези граници и т.н., но всичко с фон или картинка изглежда да има бледо зелено хоризонталните линии става цяла, така че аз наистина не мисля, че е касети. Опитах се да отпечатате таблица със сив фон в MS Word и зелени линии изглежда, както направиха в WordPad, когато се отпечатват на една и съща маса. |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали актуализиране на драйвери? и може би трябва да опитам почистване на вашия отпечатване глави (ако това е възможно на вашия принтер), тъй като това може да помогне. А какво стана с теста страница? Има ли вашата принтер имат всички в един патрон, или пък такива изискват отделно за всеки цвят? |
|
| |||
| |||
| Аз печатни тестова страница и всичко е наред на това. Имам Epson DX5000, която изисква отделна мастило касети за всеки цвят. |
|
| |||
| |||
| Току-що се опита актуализиране на драйвери за него и каза, че не е имало по-добър мач от това, което вече съществува! |
|
| |||
| |||
| Когато каза, че се промени мастилото касети, кои го промени? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Брат MFC 420CN Принтер Съобщение за грешка | dog3074 | Digital Imaging & Принтери | 0 | 15 Юни 2009 13:52 |
| Epson Stylus 4800 - Грешка Инсталиране на драйвера на принтера | tinkerbell | Digital Imaging & Принтери | 1 | 1-во Юни 2009 12:10 |
| Lazer Принтер срещу мастиленоструен принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 Март 2009 22:54 |
| Dell 720 принтер със съобщение за грешка Посоченият принтер moniter е unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30ти септември 2008 05:02 |
| HP Photosmart 1315 принтер грешка | jimbeam | Digital Imaging & Принтери | 4 | 18-ти септември 2008 03:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |