![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když jsem vytisknout MS Word dokument s jakoukoli formu pozadí nebo obrázek, zelená horizontální linie objeví. Jsem udělal nozzel check etc etc ve tiskárny a vše se zdá být v pořádku. Nápověda! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli jste na kontroly zahrnují kontroly všech inkoustových náplní jsou vloženy správně, a mít dostatek inkoustu v nich?
Také jste se pokusil vytisknout zkušební stránku, zkontrolujte všechno funguje? Přejít na: Start> Ovládací panely> Tiskárny a faxy> klikněte pravým tlačítkem na tiskárnu v otázce> na příkaz Vlastnosti> klikněte na tlačítko "vytisknout zkušební stránku" A dejte nám vědět, jak to vyjde. Jiná věc, že si vyzkoušeli tisku žádné obrázky z jakéhokoli jiného programu? (pro kontrolu, zda je počítač / tiskárnu problém, nebo MS Word problém (i když je to nepravděpodobné)) Mohlo by to být také dobrý nápad (pokud jej ještě netiskne správně) Chcete-li znovu nainstalovat ovladače tiskárny (i za předpokladu, že kontroly na inkoust a uložení nábojů je správné) a udělat další testovací stránku a zjistit, jestli je to řeší . Můj systém: První OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co se stane, když podobnou stránku vytisknout z jiné aplikace?
| |||
| |||
| No tiskárna právě náhle šel rád, že druhý den poté, co bych měl ink kazetu tam pracuje dokonale pokuty za hezkých pár týdnů. I nahrazuje kazetu a text jakéhokoli otisky perfektně jemné, stejně jako hranic atd., ale nic s pozadím nebo obrázku se zdá, světle zelená horizontální linií probíhající napříč, tak jsem opravdu nemyslím, že je to na kazety. Snažil jsem se vytisknout tabulku šedé pozadí v MS Word a zelené linky objevil, jak se jim v WordPad, když jsem vytiskne stejné tabulky. |
|
| |||
| |||
| Zkoušeli jste aktualizovat ovladače? Možná byste se měli pokusit úklid vaší tiskové hlavy (pokud je to možné na vaší tiskárně) as, které by mohly pomoci. A co se stalo s testovací stránky? Je vaše tiskárna mít vše na jedné kazetě, nebo se z nich vyžaduje samostatné pro každou barvu? |
|
| |||
| |||
| I vytištěna zkušební stránka a vše v pořádku na to. Mám Epson DX5000, který vyžaduje samostatné inkoustové kazety pro každou barvu. |
|
| |||
| |||
| Jsem se pokusil aktualizace ovladačů pro ni a řekl, že nebylo lepší zápas, než to, co už tam! |
|
| |||
| |||
| Když jste říkala, že jsi změnil inkoustových náplní, jaké jste změnili? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bratr MFC 420CN tiskárny se zobrazí chybová zpráva | dog3074 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 15. červen 2009 13:52 |
| Epson Stylus 4800 - Chyba při instalaci ovladače tiskárny | Tinkerbell | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 1. červen 2009 12:10 |
| Lazer vs tiskárny Inkoustové tiskárny? | settoogo | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 3. března 2009 22:54 |
| Tiskárny Dell 720 se zobrazí chybová zpráva určená tiskárna moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 8 | 30. Září 2008 05:02 |
| HP Photosmart 1315 Tiskárna chybu | jimbeam | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 18. Září 2008 03:47 |
| Thread Nástroje | |
| |