![]() |
|
| |||
| |||
| Όταν εκτυπώνετε ένα έγγραφο MS Word με οποιαδήποτε μορφή ή εικόνα φόντου, πράσινο εμφανίζονται οριζόντιες γραμμές. Έχω κάνει το nozzel ελέγξετε κτλ κτλ στο Printer Properties και τα πάντα φαίνεται να είναι εντάξει. Βοήθεια! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως οι έλεγχοι περιλαμβάνουν έλεγχο κάνατε όλα τα φυσίγγια μελανιού έχουν εισαχθεί σωστά, και έχουν επαρκή μελάνι σε αυτούς;
Επίσης, έχετε δοκιμάσει εκτύπωση μια δοκιμαστική σελίδα, για να ελέγξετε ότι όλα τα έργα σωστά; πηγαίνετε στο: Έναρξη> πίνακας ελέγχου> εκτυπωτές και φαξ> δεξί κλικ στον εκτυπωτή σε ερώτηση> κλικ ιδιότητες> κλικ "εκτυπώσετε δοκιμαστική σελίδα" Και ας γνωρίζουν πώς βγαίνει. Κάτι άλλο, έχετε δοκιμάσει καμία εκτύπωση φωτογραφιών από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα; (για να ελέγξετε αν είναι ένα υπολογιστή / εκτυπωτή πρόβλημα, ή MS Word πρόβλημα (αν και αυτό είναι απίθανο)) Θα μπορούσε επίσης να είναι καλή ιδέα (αν ακόμη δεν εκτυπώνει σωστά) να εγκαταστήσετε ξανά τα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή (και αν υποτεθεί ότι η μελάνη και οι έλεγχοι για την τοποθέτηση των κασετών είναι όλες σωστές) και να κάνει άλλη δοκιμαστική σελίδα για να δείτε εάν θα καθορίζει . Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι συμβαίνει όταν εκτυπώνετε μια παρόμοια σελίδα από μια άλλη εφαρμογή;
| |||
| |||
| Λοιπόν τον εκτυπωτή μόνο ξαφνικά πήγε όπως ότι τις προάλλες μετά Είχα είχε το μελάνι φυσίγγιο στο απολύτως πρόστιμο που εργάζονται εκεί για αρκετές εβδομάδες. Θα αντικατασταθεί το φυσίγγιο και κείμενο κάθε είδους εκτυπώσεις απολύτως καλά, όπως και των συνόρων κλπ., αλλά τίποτα, με φόντο ή εικόνα φαίνεται να έχει ανοιχτό πράσινο οριζόντιες γραμμές σε όλη την εξέλιξη, γι 'αυτό πραγματικά δεν πιστεύω ότι είναι το φυσίγγια. Προσπάθησα να εκτυπώσετε έναν πίνακα με γκρι φόντο σε MS Word και το πράσινο γραμμές εμφανίστηκε, όπως έκαναν στο WordPad όταν θα εκτυπώνονται από το ίδιο τραπέζι. |
|
| |||
| |||
| Έχετε δοκιμάσει την ενημέρωση των οδηγών; και ίσως θα πρέπει να προσπαθήσετε καθαρισμό κεφαλών εκτύπωσης σας (αν είναι δυνατόν για τον εκτυπωτή σας) με αυτό που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Και αυτό που συνέβη με την δοκιμαστική σελίδα; Μήπως ο εκτυπωτής σας να έχει όλα σε ένα φυσίγγιο, ή μήπως αυτά που απαιτούν ξεχωριστή για κάθε χρώμα; |
|
| |||
| |||
| Θα τυπωθεί μια δοκιμαστική σελίδα και όλα είναι εντάξει με αυτό. Έχω ένα Epson DX5000 που απαιτεί την χωριστή φυσίγγια μελανιού για κάθε χρώμα. |
|
| |||
| |||
| Έχω δοκιμάσει μόνο την ενημέρωση των οδηγών για αυτό και είπε ότι δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό που ταιριάζει στην ήδη εκεί! |
|
| |||
| |||
| Όταν είπε πως άλλαξε το μελάνι φυσίγγια, ποια έκανε την αλλαγή; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Brother MFC 420CN Printer Μήνυμα λάθους | dog3074 | Digital Imaging & Printers | 0 | 15 Ιουν 2009 13:52 |
| Epson Stylus 4800 - Σφάλμα Εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή | tinkerbell | Digital Imaging & Printers | 1 | 1 Ιουν 2009 12:10 |
| LAZER έναντι εκτυπωτών Inkjet Printer; | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3η Μαρ 2009 22:54 |
| Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30η Σεπ 2008 05:02 |
| HP Photosmart 1315 εκτυπωτή σφάλμα | jimbeam | Digital Imaging & Printers | 4 | 18η Σεπ 2008 03:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |