![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kad sam isprintati jedan MS Word dokument s bilo kojeg oblika ili pozadinsku sliku, zelene vodoravne linije pojavljuju. Sam učinio u nozzel provjeriti itd itd u Printer Properties i čini se da je sve u redu. Pomoć! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li se provjerava uključuju provjeru svih tinta patrone su umetnute pravilno, i imati dovoljan tinte u njima?
Također, da li ste pokušali tisak probnu stranicu, provjerite da se sve to radi kako valja? idi na: Start> Control Panel> pisača i faksova> desni klik na pisaču u pitanju> klikni properties> kliknite na "Ispiši probnu stranicu" I javite nam kako izlazi. Još jedna stvar, da li ste pokušali tisak bilo koje slike od bilo kojeg drugog programa? (to ček ako je računalo / printer problem, ili MS Word problem (ovo je ipak malo vjerojatno)) Mogla bi biti dobra ideja (ako je to još uvijek ne print ispravno) da biste ponovo instalirati upravljačke programe pisača (pretpostavljiv je također provjerava tinte i patrone za sjedenje je ispravan) i napraviti još jednu probnu stranicu da biste provjerili je li on to popravlja . My System: Prvo OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što se događa kada print sličnu stranicu na drugu aplikaciju?
| |||
| |||
| Pa upravo pisač iznenada ode kao da je drugi dan nakon što bih imao ink cartridge tamo rade savršeno fine dosta za nekoliko tjedana. JA naknađen kasseta i bilo kakav tekst ispisuje savršeno dobro, kao granica i sl., ali ništa s pozadinsku sliku ili izgleda da imaju blijedo zelene vodoravne linije ide preko, tako da zaista ne mislim da je to patrone. Pokušala sam ispisati tablicu sa sivom pozadinom u MS Word i zelene linije pojavio, kao što su učinili u WordPad kad sam se tiskaju isti stol. |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušao ažuriranju drivere? i možda bi trebao probati čišćenje Vašeg ispisa glave (ako je moguće na vašem pisaču), kao da bi mogli pomoći. I što se dogodilo s testnoj stranici? Da li vaš pisač imati sve u jednom metak, ili to zahtijevaju zasebnu one za svaku boju? |
|
| |||
| |||
| Ja tiskani probnu stranicu i sve je bilo fino na tome. Imam Epson DX5000 koja zahtijeva odvojene tinte patrone za svaku boju. |
|
| |||
| |||
| Ive 'pravedan pokušao ažuriranju drivere za njega, te je rekao nije bilo bolje odgovaraju nego što je već tamo! |
|
| |||
| |||
| Kada ste promijenili reče tinta patrone, što ste se promijenili? |