kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Nyomtató Hiba

Reply

Téma eszközök
Old Október 3 2008, 10:48
Csoport tagja

Default Nyomtató Hiba

Amikor nyomtatni egy Word dokumentum bármilyen formában a háttér vagy a kép, zöld vízszintes vonalak jelennek meg. Én megtettem a nozzel ellenőrizni stb, stb a nyomtató tulajdonságai és mindent úgy tűnik, hogy jól van.

Segítség!
Old Október 3 2008, 11:27
Donor Group

Default Nyomtató Hiba

Vajon az ellenőrzéseket, amit ellenőrzését is magukban foglalják az összes festék patronok behelyezve, és elegendő tinta bennük?

Emellett van próbált meg egy tesztoldalt, hogy ellenőrizze, hogy minden megfelelően működik-e? go to: Start> Vezérlőpult> Nyomtatók és faxok> jobb klikk a nyomtató a kérdéses> kattintson a Tulajdonságok> kattintson a "print test page"

És tudassa velünk, hogyan jön ki.

A másik dolog, hogy megpróbáltad nyomtatási képek bármilyen más programmal? (ellenőrizni, ha a számítógép / nyomtató probléma, vagy egy MS Word probléma (bár ez nem valószínű))

Ez is egy jó ötlet (ha még mindig nem nyomtat megfelelően), hogy telepítse újra a nyomtató-illesztőprogramok (is feltételezve, hogy az ellenőrzéseket a tinta és az üléshelyzet patron minden helyes), és nem egy teszt oldalra, hogy megnézzék, hogy meghatározza .

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 3 2008, 11:28
Administrator Group

Default Nyomtató Hiba

Mi történik, ha egy hasonló nyomtatott oldal egy másik?

EDIT * Beat nekem az idő dolog lol.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 3 2008, 14:31
Csoport tagja

Default Nyomtató Hiba

Nos a nyomtató egyszerre csak mentem, mint hogy a másik nap után, amiben volt a tintapatront az ott dolgozó tökéletesen finom még jó néhány hétig. I helyébe a patront és a szöveg valamilyen nyomat tökéletesen szép, mint ahogy határok, stb, de semmi a háttér vagy a képen látszik, hogy halvány zöld vízszintes vonalak megy át, így tényleg nem hiszem, hogy ez a patron.

Megpróbáltam kinyomtatni egy táblázatban szürke háttérrel MS Word és a zöld sorok megjelentek, mint azok a WordPad mikor kinyomtatják az azonos asztalnál.
Old Október 3 2008, 14:39
Donor Group

Default Nyomtató Hiba

Megpróbáltad már frissítésével vezetők? és talán meg kellene próbálnod a nyomtatási tisztító fej (ha ez lehetséges, a nyomtató), hogy talán segít. És mi történt a tesztoldalon? Tárgytalan a nyomtató egy all egy kazettát, vagy nem azt követeli, hogy külön is minden színt?
Old Október 4 2008, 01:35
Csoport tagja

Default Nyomtató Hiba

Én egy tesztoldalt nyomtatni, és minden rendben volt, hogy.

Van egy Epson DX5000, amely különálló tintapatron minden színt.
Old Október 4 2008, 01:40
Csoport tagja

Default Nyomtató Hiba

Most próbáltam frissítése a vezetők számára, és azt mondta nem volt jobb, mint ami már létezik!
Old Október 4 2008, 03:55
Donor Group

Default Nyomtató Hiba

Amikor azt mondtad, hogy megváltoztatta a tintapatron, melyeket te változás?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Brother MFC 420CN nyomtató Hibaüzenet dog3074 Digital Imaging & Nyomtatók 0 15. június 2009 13:52
Epson Stylus 4800 - Error Installing Printer Driver tinkerbell Digital Imaging & Nyomtatók 1 1. június 2009 12:10
Lazer vs Tintasugaras nyomtató nyomtató? settoogo Digital Imaging & Nyomtatók 3 3. március 2009 22:54
Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen themadpanda1989 Digital Imaging & Nyomtatók 8 30. Szeptember 2008 05:02
HP Photosmart 1315 nyomtató hiba jimbeam Digital Imaging & Nyomtatók 4 18. Szeptember 2008 03:47
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.