![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amikor nyomtatni egy Word dokumentum bármilyen formában a háttér vagy a kép, zöld vízszintes vonalak jelennek meg. Én megtettem a nozzel ellenőrizni stb, stb a nyomtató tulajdonságai és mindent úgy tűnik, hogy jól van. Segítség! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vajon az ellenőrzéseket, amit ellenőrzését is magukban foglalják az összes festék patronok behelyezve, és elegendő tinta bennük?
Emellett van próbált meg egy tesztoldalt, hogy ellenőrizze, hogy minden megfelelően működik-e? go to: Start> Vezérlőpult> Nyomtatók és faxok> jobb klikk a nyomtató a kérdéses> kattintson a Tulajdonságok> kattintson a "print test page" És tudassa velünk, hogyan jön ki. A másik dolog, hogy megpróbáltad nyomtatási képek bármilyen más programmal? (ellenőrizni, ha a számítógép / nyomtató probléma, vagy egy MS Word probléma (bár ez nem valószínű)) Ez is egy jó ötlet (ha még mindig nem nyomtat megfelelően), hogy telepítse újra a nyomtató-illesztőprogramok (is feltételezve, hogy az ellenőrzéseket a tinta és az üléshelyzet patron minden helyes), és nem egy teszt oldalra, hogy megnézzék, hogy meghatározza . My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi történik, ha egy hasonló nyomtatott oldal egy másik?
| |||
| |||
| Nos a nyomtató egyszerre csak mentem, mint hogy a másik nap után, amiben volt a tintapatront az ott dolgozó tökéletesen finom még jó néhány hétig. I helyébe a patront és a szöveg valamilyen nyomat tökéletesen szép, mint ahogy határok, stb, de semmi a háttér vagy a képen látszik, hogy halvány zöld vízszintes vonalak megy át, így tényleg nem hiszem, hogy ez a patron. Megpróbáltam kinyomtatni egy táblázatban szürke háttérrel MS Word és a zöld sorok megjelentek, mint azok a WordPad mikor kinyomtatják az azonos asztalnál. |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltad már frissítésével vezetők? és talán meg kellene próbálnod a nyomtatási tisztító fej (ha ez lehetséges, a nyomtató), hogy talán segít. És mi történt a tesztoldalon? Tárgytalan a nyomtató egy all egy kazettát, vagy nem azt követeli, hogy külön is minden színt? |
|
| |||
| |||
| Én egy tesztoldalt nyomtatni, és minden rendben volt, hogy. Van egy Epson DX5000, amely különálló tintapatron minden színt. |
|
| |||
| |||
| Most próbáltam frissítése a vezetők számára, és azt mondta nem volt jobb, mint ami már létezik! |
|
| |||
| |||
| Amikor azt mondtad, hogy megváltoztatta a tintapatron, melyeket te változás? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Brother MFC 420CN nyomtató Hibaüzenet | dog3074 | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 15. június 2009 13:52 |
| Epson Stylus 4800 - Error Installing Printer Driver | tinkerbell | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 1. június 2009 12:10 |
| Lazer vs Tintasugaras nyomtató nyomtató? | settoogo | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 3. március 2009 22:54 |
| Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen | themadpanda1989 | Digital Imaging & Nyomtatók | 8 | 30. Szeptember 2008 05:02 |
| HP Photosmart 1315 nyomtató hiba | jimbeam | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 18. Szeptember 2008 03:47 |
| Téma eszközök | |
| |