![]() |
|
| |||
| |||
| כשאני MS להדפיס מסמך Word עם כל סוג של רקע או תמונה, ירוק שורות אופקיות להופיע. עשיתי את nozzel וכו 'וכו' בדוק את מאפייני המדפסת והכל נראה בסדר. עזרה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם עשית את הבדיקות כוללות בדיקה של כל דיו דיו הן מוכנסות כהלכה, ויש להם מספיק דיו בהם?
כמו כן, האם ניסית הדפסת דף בדיקה, כדי לבדוק את זה כל עובד כראוי? עבור ל: התחל> לוח הבקרה> מדפסות ופקסים> לחץ לחיצה ימנית על המדפסת הנדון> לחץ נכסים> לחץ "להדפיס דף בדיקה" ולהודיע לנו איך זה יוצא. דבר נוסף, האם ניסית הדפסת תמונות מתוך כל תוכנית אחרת? (כדי לבדוק אם הוא מחשב / מדפסת בעיה, או בעיה של MS-Word (אם כי זה לא סביר)) גם זה יכול להיות רעיון טוב (אם הוא עדיין אינו מודפס כראוי) כדי להתקין מחדש את מנהלי ההתקן של המדפסת (גם בהנחה של המחאות לדית ואת מקומות הישיבה של כל דיו הוא הנכון) וגם לעשות דף בדיקה נוספת כדי לראות אם זה פותר את זה . המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה קורה כאשר אתה מדפיס מתוך דף דומה אחר יישום?
| |||
| |||
| ובכן המדפסת פשוט יצא ככה פתאום לפני כמה ימים אחרי שאני מעוניין היה דיו דיו שם עבודה מושלמת עבור די בסדר כמה שבועות. אני החליף את מחסנית וטקסט מכל סוג הדפסים בסדר מושלם, כמו האם גבולות וכו ', אבל שום דבר עם הרקע או תמונה נראה שיהיה ירוק חיוור אופקית הולך על פני שורות, אז אני באמת לא חושב שזה על דיו. ניסיתי להדפיס טבלה עם רקע אפור ב-MS-Word ו הירוק הופיעו שורות, כפי שהם עשו ב-WordPad כשאני להדפיס את אותה הטבלה. |
|
| |||
| |||
| האם ניסית לעדכן את מנהלי ההתקנים? ואולי אתה צריך לנסות את ניקוי ראשי ההדפסה (אם זה אפשרי על המדפסת) כפי שעשוי לסייע. ומה קרה עם דף הבדיקה? האם המדפסת שלך יש כל אחד דיו, או שהיא נפרדת אלה דורשים עבור כל צבע? |
|
| |||
| |||
| אני להדפיס דף בדיקה והכל היה בסדר עם זה. יש לי Epson DX5000 המחייבת דיו דיו נפרדים לכל צבע. |
|
| |||
| |||
| ביצעתי רק ניסה לעדכן את מנהלי ההתקן של אותו והוא אמר שלא היתה התאמה טובה יותר מאשר מה שכבר יש! |
|
| |||
| |||
| מתי אמרת שאתה שונה את לדית דיו, אילו עשה את השינוי? |