![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai spausdinti MS Word dokumentas su bet fono ar vaizdas, žalia horizontalios linijos atrodo forma. Aš padariau nozzel patikrinti ir tt ir tt spausdintuvo savybės ir viskas atrodo gerai. Padėti! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs apima patikrinimus, tikrinti visus rašalo kasetės įterpiami tinkamai ir pakankamai rašalu jų?
Be to, Jūs bandė spausdinti bandomąjį puslapį, patikrinkite, kad viskas veikia teisingai? Eiti į: Pradėti> Valdymo skydas> Spausdintuvai ir faksai> paspausti dešiniuoju pelės klavišu į klausimą> spustelėkite Ypatybės spausdintuvo> Paspauskite mygtuką "Spausdinti bandomąjį puslapį" Ir mums, kaip jis išeina. Kitas dalykas, kad jūs bandėte spausdinimo paveikslėlius iš bet kurios kitos programos? (patikrinti, jei tai kompiuterio / spausdintuvo problema, ar MS Word problema (nors tai mažai tikėtina)) Taip pat gali būti gera idėja (jeigu ji vis dar nėra tinkamai spausdinti) iš naujo įdiegti spausdintuvo tvarkykles (taip pat ir darant prielaidą, rašalui ir sėdimųjų kasečių patikrinimai yra teisingi), ir padaryti kitą bandymą ir pamatysite, jeigu ji nustato jo . Mano sistema: Pirma OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas atsitinka, kai spausdinate panašių puslapis iš įvairių taikymo?
| |||
| |||
| Na spausdintuvas tiesiog staiga atėjo kaip kad kitos dienos po to, kai aš jau Ink Cartridge ten dirba puikiai baudą už kelias savaites. Aš pakeisti kasetę ir tekstas bet Rūšiuoti nuotraukas idealiai gerai, kaip ir sienas, ir tt, bet nieko su fono paveikslėlį arba atrodo, šviesiai žalios spalvos horizontalios linijos vyksta visoje, tiek I really don't think it's kasetės. Bandžiau spausdinti lentelė su pilkai "MS Word" ir "žaliosios linijos matyti, kaip padarė jos į WordPad, kai aš išspausdinti pačią lentelę. |
|
| |||
| |||
| Jūs bandė atnaujinti tvarkykles? o gal reikia bandyti valyti spausdinimo galvutes (jeigu tai įmanoma pagal savo spausdintuvą) taip, kad galėtų padėti. Ir kas atsitiko su bandymo puslapyje? Ar jūsų spausdintuvas turi visus į vieną kasetę, ar ji reikalauja atskiro tie kiekvienos spalvos? |
|
| |||
| |||
| Aš spausdinti bandomąjį puslapį, ir viskas buvo gerai apie tai. Turiu Epson Stylus DX5000 kuris reikalauja atskiros rašalo kasetės kiekvienos spalvos. |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik bandė atnaujinti ją vairuotojams ir jis teigė, kad rungtynės buvo ne ką geriau nei tai, ką jau ten! |
|
| |||
| |||
| Kai pasakė, kad tu pasikeitė rašalo kasetės, tai kokius tu pokyčius? |