![]() |
|
| |||
| |||
| Kad es izdrukāt MS Word dokumentu ar jebkāda veida fona vai attēla, zaļas horizontālas līnijas parādās. Man ir darīts nozzel pārbaude utt ETC printera Properties un viss šķiet labi. Palīdzība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai pārbaudes, jūs arī, pārbaudot visus tintes kasetnes ir ievietota pareizi, un ir pietiekami daudz tinti un raksta ar viņiem?
Arī tu esi mēģinājis drukāšanas pārbaudes lapu, lai pārbaudītu, tas viss darbojas pareizi? Iet uz: Start> Control Panel> Printeri un faksi> peles labo pogu noklikšķiniet uz printera jautājums> noklikšķiniet īpašības> click "izdrukāt testa lapu" Un dariet mums zināt, kā tas nāk no. Cita lieta, vai jūs esat mēģinājuši drukāšanas attēlus no kādas citas programmas? (lai pārbaudītu, vai tā ir datora / printera problēma, vai MS Word problēma (tas ir maz ticams, lai gan)) Tā varētu būt laba ideja (ja tas vēl nav drukāt pareizi) atkārtoti instalējiet printera draiveri (arī pieņemot, tintes un sēdvietu patronu pārbaudes ir viss pareizi) un darīt citas testa lapu, lai redzētu, vai to nosaka tā . Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas notiek, ja jūs drukāt līdzīgu lapu no dažādām pieteikumu?
| |||
| |||
| Nu printeris tikko pēkšņi devās, piemēram, ka otro dienu pēc tam, kad man bija ink cartridge, kas tur strādā pilnīgi naudassods diezgan pāris nedēļām. Es aizstāj kārtridžs un tekstu jebkura veida izdrukas perfekti naudas sodu, kā to dara robežas utt, bet kaut kas ar fona vai attēla, šķiet, ir gaiši zaļas horizontālas līnijas iet pāri, lai es patiešām nedomāju, ka tas ir kārtridži. Es mēģināju izdrukāt tabulu ar pelēku fonu MS Word un zaļās līnijas parādījās, jo viņi ir WordPad, kad es jāizdrukā viena galda. |
|
| |||
| |||
| Vai esat mēģinājuši atjaunināšanu draiveri? un varbūt Jums vajadzētu mēģināt tīrīšana drukas galviņām (ja tas ir iespējams, printeris), kā tas varētu palīdzēt. Un kas ir noticis ar testa lapu? Vai jūsu printeris ir viss vienā kārtridžā, vai tas ir vajadzīgs atsevišķs tiem, attiecībā uz katru krāsu? |
|
| |||
| |||
| Es izdrukāt testa lapu un viss bija soda par to. Man ir EPSON DX5000, kas nepieciešamas atsevišķas tintes kasetnes attiecībā uz katru krāsu. |
|
| |||
| |||
| Es tikko mēģināju atjaunināt to vadītājiem, un teica, ka nebija labāk atbilstu nekā jau tur! |
|
| |||
| |||
| Kad jūs teicāt, ka jāmaina tintes kasetnes, kādi jūs pārmaiņas? |
![]() |
|
| Bookmarks |