![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kiedy wydrukować jeden dokument MS Word z jakiejkolwiek formie tła lub obrazu, pojawiają się zielone poziome linie. Mam zrobić z nozzel sprawdzić itd. we właściwości drukarki i wszystko wydaje się być w porządku. Pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy udało Ci się kontrole obejmują sprawdzanie wszystkie naboje drukujące są wstawiane prawidłowo, i wystarczające atramentu w nich?
Ponadto, Pan próbował wydrukować stronę testową, aby sprawdzić to wszystko działa poprawnie? przejdź do: Start> Panel sterowania> Drukarki i faksy> kliknij prawym przyciskiem myszy na drukarce w kwestii> kliknij właściwości> Kliknij przycisk "Drukuj stronę testową" I daj nam znać jak to wychodzi. Inną rzeczą, Pan próbował drukowanie zdjęcia z jakiegokolwiek innego programu? (w celu sprawdzenia, czy jest to komputer drukarki / problem lub MS Word problemu (choć jest to mało prawdopodobne)) Może to być również dobry pomysł (jeśli nadal nie drukuje prawidłowo), aby ponownie zainstalować sterowniki drukarki (także zakładając sprawdza atramentem i kaset z siedzenia jest poprawna) i innej strony testowej w celu sprawdzenia, czy to ona ustala . My System: Pierwsze OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co się dzieje podczas drukowania podobnej strony z innej aplikacji?
| |||
| |||
| Cóż drukarka nagle poszło jak po prostu, że drugi dzień po I'd miał atramentu w naboju nie działa perfekcyjnie za kilka tygodni. I zastępuje kasetę i tekst jakiegokolwiek rodzaju druki perfekcyjnie, jak granice itp, ale nic z tło lub obraz wydaje się jasnozielonego się całej linii poziomych, tak naprawdę nie sądzę, to jest to naboje. Próbowałem wydrukować tabelę z szarego tła w MS Word i zielonej linii pojawił się, podobnie jak oni, gdy w programie WordPad wydrukowany tej samej tabeli. |
|
| |||
| |||
| Czy próbowali aktualizacji sterowników? i być może powinieneś spróbować czyszczenia głowic drukowania (jeśli jest to możliwe na drukarce), co może pomóc. A co się stało ze strony testowej? Czy drukarka ma wszystko w jednym naboju, czy te wymagają odrębnych dla każdego koloru? |
|
| |||
| |||
| I wydrukowane strony testowej i wszystko było dobrze na tym. Mam Epson DX5000, która wymaga oddzielnych nabojów do drukarek dla każdego koloru. |
|
| |||
| |||
| I've just wypróbowany aktualizację sterowników do niego i powiedział, nie było lepszego dopasowania niż to, co już istnieje! |
|
| |||
| |||
| Gdy powiedział, że zmiana na naboje drukujące, które Pan zmienić? |