mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Printer Eroare

Reply

Thread Tools
Old 3 octombrie 2008, 10:48
Grupul de stat

Default Printer Eroare

Când m-am imprima un document MS Word cu orice formă de fundal sau o imagine, verde linii orizontale apar. Am făcut nozzel verifica etc etc în imprimantă Proprietăţi şi totul pare a fi bine.

Ajuta!
Old 3 octombrie 2008, 11:27
Grupul de donator

Default Printer Eroare

Ti-ai facut de controale de verificare a include toate cartuşele de cerneală sunt introduse corect, şi să aibă suficient de cerneală în ele?

De asemenea, aţi încercat imprimarea unei pagini de test, pentru a verifica totul funcţionează corect? du-te la: Start> Control Panel> Imprimante şi faxuri> click dreapta pe imprimantă în cauză> faceţi clic pe Properties> click pe "Print Test Page"

Şi să ne informaţi cum iese.

Un alt lucru, aţi încercat orice imprimare de imagini de la un alt program? (pentru a verifica daca acesta este un computer / imprimantă problemă, sau un MS Word problema (deşi acest lucru este puţin probabil))

S-ar putea fi, de asemenea, o idee bună (în cazul în care încă nu se imprimă corect) de a re-instala driver-ele imprimantei (presupunând de asemenea, la controalele de cerneală şi a locurilor de cartuşe de toate este corect) şi să facem o altă pagină de test pentru a vedea dacă se rezolvă aceasta .

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 3 octombrie 2008, 11:28
Administrator Group

Default Printer Eroare

Ce se întâmplă atunci când imprimaţi o pagină similare de la o altă aplicaţie?

EDIT * Beat-mă că timp thingie lol.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 3 octombrie 2008, 14:31
Grupul de stat

Default Printer Eroare

Ei bine imprimanta doar brusc a mers aşa de altă zi, după Aş avea cerneală în cartuş acolo perfect de lucru destul de bine pentru câteva săptămâni. Am înlocuit cartuşul de text şi de orice fel imprimă perfect bine, la fel ca frontierele etc, dar nimic cu un fundal sau o imagine pare a fi verde pal linii orizontale merge dincolo, aşa că de fapt nu cred că este de cartuşe.

Am încercat să imprime un tabel cu fundal gri în MS Word şi linii verzi a apărut, ca s-au în WordPad când am imprimate aceeaşi masă.
Old 3 octombrie 2008, 14:39
Grupul de donator

Default Printer Eroare

Aţi încercat actualizarea driver-ele? şi poate că ar trebui să încercaţi să vă de curăţare a capurilor de imprimare (dacă este posibil la imprimanta), după cum că ar putea ajuta. Şi ceea ce sa întâmplat cu pagina de test? Oare au o imprimanta, toate într-un cartuş, sau nu nevoie de cele separate pentru fiecare culoare?
Old 4 octombrie 2008, 01:35
Grupul de stat

Default Printer Eroare

Am tipărit o pagină de test si totul a fost bine la asta.

Eu am un Epson DX5000, care necesită cartuşe de cerneală separate pentru fiecare culoare.
Old 4 octombrie 2008, 01:40
Grupul de stat

Default Printer Eroare

Am încercat doar actualizarea driver-ele pentru el şi a spus-o nu a existat nici un meci mai bun decât ceea ce este deja acolo!
Old 4 octombrie 2008, 03:55
Grupul de donator

Default Printer Eroare

Când ai spus că ai schimbat de cartuşe de cerneală, cei care te-ai schimba?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.