![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Când m-am imprima un document MS Word cu orice formă de fundal sau o imagine, verde linii orizontale apar. Am făcut nozzel verifica etc etc în imprimantă Proprietăţi şi totul pare a fi bine. Ajuta! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ti-ai facut de controale de verificare a include toate cartuşele de cerneală sunt introduse corect, şi să aibă suficient de cerneală în ele?
De asemenea, aţi încercat imprimarea unei pagini de test, pentru a verifica totul funcţionează corect? du-te la: Start> Control Panel> Imprimante şi faxuri> click dreapta pe imprimantă în cauză> faceţi clic pe Properties> click pe "Print Test Page" Şi să ne informaţi cum iese. Un alt lucru, aţi încercat orice imprimare de imagini de la un alt program? (pentru a verifica daca acesta este un computer / imprimantă problemă, sau un MS Word problema (deşi acest lucru este puţin probabil)) S-ar putea fi, de asemenea, o idee bună (în cazul în care încă nu se imprimă corect) de a re-instala driver-ele imprimantei (presupunând de asemenea, la controalele de cerneală şi a locurilor de cartuşe de toate este corect) şi să facem o altă pagină de test pentru a vedea dacă se rezolvă aceasta . Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce se întâmplă atunci când imprimaţi o pagină similare de la o altă aplicaţie?
| |||
| |||
| Ei bine imprimanta doar brusc a mers aşa de altă zi, după Aş avea cerneală în cartuş acolo perfect de lucru destul de bine pentru câteva săptămâni. Am înlocuit cartuşul de text şi de orice fel imprimă perfect bine, la fel ca frontierele etc, dar nimic cu un fundal sau o imagine pare a fi verde pal linii orizontale merge dincolo, aşa că de fapt nu cred că este de cartuşe. Am încercat să imprime un tabel cu fundal gri în MS Word şi linii verzi a apărut, ca s-au în WordPad când am imprimate aceeaşi masă. |
|
| |||
| |||
| Aţi încercat actualizarea driver-ele? şi poate că ar trebui să încercaţi să vă de curăţare a capurilor de imprimare (dacă este posibil la imprimanta), după cum că ar putea ajuta. Şi ceea ce sa întâmplat cu pagina de test? Oare au o imprimanta, toate într-un cartuş, sau nu nevoie de cele separate pentru fiecare culoare? |
|
| |||
| |||
| Am tipărit o pagină de test si totul a fost bine la asta. Eu am un Epson DX5000, care necesită cartuşe de cerneală separate pentru fiecare culoare. |
|
| |||
| |||
| Am încercat doar actualizarea driver-ele pentru el şi a spus-o nu a existat nici un meci mai bun decât ceea ce este deja acolo! |
|
| |||
| |||
| Când ai spus că ai schimbat de cartuşe de cerneală, cei care te-ai schimba? |