menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Chyba tlačiarne

Reply

Thread Tools
Old 3. októbra 2008, 10:48
Člen Skupina

Default Chyba tlačiarne

Keď som vytlačiť MS Word dokument s akúkoľvek formu pozadie alebo obrázok, zelená horizontálne línie objaví. Jsem udělal nozzel check etc etc vo tlačiarne a všetko sa zdá byť v poriadku.

Pomoc!
Old 3. októbra 2008, 11:27
Darcu Skupina

Default Chyba tlačiarne

Mali ste na kontroly zahŕňajú kontroly všetkých atramentových náplní sú vložené správne, a mať dostatok atramentu v nich?

Tiež ste sa pokúsil vytlačiť testovaciu stránku, skontrolujte všetko funguje? Prejsť na: Štart> Ovládací panel> Tlačiarne a faxy> kliknite pravým tlačidlom na tlačiareň v otázke> na položku Vlastnosti> kliknite na tlačidlo "vytlačiť skúšobnú stránku"

A dajte nám vedieť, ako to vyjde.

Iná vec, že si vyskúšali tlače žiadne obrázky z akéhokoľvek iného programu? (pre kontrolu, či je počítač / tlačiareň problém, alebo MS Word problém (aj keď je to nepravdepodobné))

Mohlo by to byť aj dobrý nápad (ak ho ešte netiskne správne) Ak chcete znova nainštalovať ovládače tlačiarne (aj za predpokladu, že kontroly na atrament a uloženie nábojov je správne) a urobiť ďalšie testovaciu stránku a zistiť, či je to rieši .

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 3. októbra 2008, 11:28
Administrátor Skupina

Default Chyba tlačiarne

Čo sa stane, keď podobnú stránku vytlačiť z inej aplikácie?

EDIT * Beat mi, že čas thingie lol.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. októbra 2008, 14:31
Člen Skupina

Default Chyba tlačiarne

No tlačiareň práve náhle šel rád, že druhý deň po tom, čo by som mal ink kazetu tam pracuje dokonale pokuty za pekných pár týždňov. I nahrádza kazetu a text akéhokoľvek odtlačky perfektne jemné, rovnako ako hraníc atď, ale nič s pozadím alebo obrázku sa zdá, svetlo zelená horizontálne línie prebiehajúcej naprieč, tak som naozaj nemyslím, že je to na kazety.

Snažil som sa vytlačiť tabuľku sivé pozadie v MS Word a zelenej linky objavil, ako sa im v WordPad, keď som vytlačí rovnakej tabuľky.
Old 3. októbra 2008, 14:39
Darcu Skupina

Default Chyba tlačiarne

Skúšali ste aktualizovať ovládače? Možno by ste sa mali pokúsiť upratovanie vašej tlačovej hlavy (ak je to možné na vašej tlačiarni) as, ktoré by mohli pomôcť. A co sa stalo s testovacej stránky? Je vaša tlačiareň mať všetko na jednej kazete, alebo sa z nich vyžaduje samostatné pre každú farbu?
Old 4. októbra 2008, 01:35
Člen Skupina

Default Chyba tlačiarne

I vytlačená skúšobná stránka a všetko v poriadku na to.

Mám Epson DX5000, ktorý si vyžaduje samostatné atramentové kazety pre každú farbu.
Old 4. októbra 2008, 01:40
Člen Skupina

Default Chyba tlačiarne

Som sa pokúsil aktualizácia ovládačov pre ňu a povedal, že nebolo lepší zápas, ako to, čo už tam!
Old 4. októbra 2008, 03:55
Darcu Skupina

Default Chyba tlačiarne

Keď ste říkala, že jsi zmenil atramentových náplní, aké ste zmenili?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Brat MFC 420CN tlačiarne sa zobrazí chybové hlásenie dog3074 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 15. jún 2009 13:52
Epson Stylus 4800 - Chyba pri inštalácii ovládača tlačiarne Tinkerbell Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 1. jún 2009 12:10
Lazer vs tlačiarne Atramentové tlačiarne? settoogo Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 3. marca 2009 22:54
Tlačiarne Dell 720 sa zobrazí chybové hlásenie určená tlačiareň Moniter je unkown themadpanda1989 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 8 30. September 2008 05:02
HP Photosmart 1315 Tlačiareň chybu jimbeam Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 4 18. September 2008 03:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.