![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď som vytlačiť MS Word dokument s akúkoľvek formu pozadie alebo obrázok, zelená horizontálne línie objaví. Jsem udělal nozzel check etc etc vo tlačiarne a všetko sa zdá byť v poriadku. Pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mali ste na kontroly zahŕňajú kontroly všetkých atramentových náplní sú vložené správne, a mať dostatok atramentu v nich?
Tiež ste sa pokúsil vytlačiť testovaciu stránku, skontrolujte všetko funguje? Prejsť na: Štart> Ovládací panel> Tlačiarne a faxy> kliknite pravým tlačidlom na tlačiareň v otázke> na položku Vlastnosti> kliknite na tlačidlo "vytlačiť skúšobnú stránku" A dajte nám vedieť, ako to vyjde. Iná vec, že si vyskúšali tlače žiadne obrázky z akéhokoľvek iného programu? (pre kontrolu, či je počítač / tlačiareň problém, alebo MS Word problém (aj keď je to nepravdepodobné)) Mohlo by to byť aj dobrý nápad (ak ho ešte netiskne správne) Ak chcete znova nainštalovať ovládače tlačiarne (aj za predpokladu, že kontroly na atrament a uloženie nábojov je správne) a urobiť ďalšie testovaciu stránku a zistiť, či je to rieši . Môj systém: Prvé OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo sa stane, keď podobnú stránku vytlačiť z inej aplikácie?
| |||
| |||
| No tlačiareň práve náhle šel rád, že druhý deň po tom, čo by som mal ink kazetu tam pracuje dokonale pokuty za pekných pár týždňov. I nahrádza kazetu a text akéhokoľvek odtlačky perfektne jemné, rovnako ako hraníc atď, ale nič s pozadím alebo obrázku sa zdá, svetlo zelená horizontálne línie prebiehajúcej naprieč, tak som naozaj nemyslím, že je to na kazety. Snažil som sa vytlačiť tabuľku sivé pozadie v MS Word a zelenej linky objavil, ako sa im v WordPad, keď som vytlačí rovnakej tabuľky. |
|
| |||
| |||
| Skúšali ste aktualizovať ovládače? Možno by ste sa mali pokúsiť upratovanie vašej tlačovej hlavy (ak je to možné na vašej tlačiarni) as, ktoré by mohli pomôcť. A co sa stalo s testovacej stránky? Je vaša tlačiareň mať všetko na jednej kazete, alebo sa z nich vyžaduje samostatné pre každú farbu? |
|
| |||
| |||
| I vytlačená skúšobná stránka a všetko v poriadku na to. Mám Epson DX5000, ktorý si vyžaduje samostatné atramentové kazety pre každú farbu. |
|
| |||
| |||
| Som sa pokúsil aktualizácia ovládačov pre ňu a povedal, že nebolo lepší zápas, ako to, čo už tam! |
|
| |||
| |||
| Keď ste říkala, že jsi zmenil atramentových náplní, aké ste zmenili? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Brat MFC 420CN tlačiarne sa zobrazí chybové hlásenie | dog3074 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 15. jún 2009 13:52 |
| Epson Stylus 4800 - Chyba pri inštalácii ovládača tlačiarne | Tinkerbell | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 1. jún 2009 12:10 |
| Lazer vs tlačiarne Atramentové tlačiarne? | settoogo | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 3. marca 2009 22:54 |
| Tlačiarne Dell 720 sa zobrazí chybové hlásenie určená tlačiareň Moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 8 | 30. September 2008 05:02 |
| HP Photosmart 1315 Tlačiareň chybu | jimbeam | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 18. September 2008 03:47 |
| Thread Tools | |
| |