![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Кад сам скинути један МС Уорд документ са било ког облика или позадинску слику, зелене водоравне линије појављују. Сам учинио у ноззел проверити итд итд у Принтер Пропертиес и чини се да је све у реду. Помоћ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли се проверава укључују проверу свих тинта Патрон су уметнути правилно, и да има довољан мастила у њима?
Такође, да ли сте покушали штампу пробну страницу, проверите да се све то ради како ваља? иди на: Старт> Цонтрол Панел> штампача и факсова> десни клик на штампача у питању> кликни пропертиес> кликните на "Испиши пробну страницу" И јавите нам како излази. Још једна ствар, да ли сте покушали штампу било које слике од било ког другог програма? (за провјерити ако је рачунар / принтер проблем, или МС Уорд проблем (ово је ипак мало вероватно)) Могла би да буде добра идеја (ако је то још увек не штампај исправно) да бисте поново инсталирате управљачке програме штампача (претпостављив је такође проверава мастила и Патрон за седење је исправан) и направи још једну пробну страницу да бисте проверили да ли је он то поправља . Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта се дешава када штампај сличну презентацију на другу апликацију?
| |||
| |||
| Па управо штампач изненада оде као да је други дан након што бих имао инк цартридге тамо раде савршено фине доста за неколико недеља. ЈА замијењен кассета и било какав текст исписује савршено добро, као граница и сл, али ништа са позадинску слику или изгледа да имају бледо зелене водоравне линије иде преко, тако да заиста не мислим да је то Патрон. Покушала сам исписати табелу са сивом позадином у МС Уорд и зелене линије појавио, као што су урадили у УордПад кад сам се штампају исти сто. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушао исправци дривер? и можда би требало пробати чишћење Вашег штампања главе (ако је могуће на вашем штампача), као да би могли помоћи. И шта се догодило са пробној страници? Да ли ваш штампач имати све у једном метак, или то захтевају засебну оне за сваку боју? |
|
| |||
| |||
| Ја штампани пробну страницу и све је било фино на томе. Имам ЕПСОН ДКС5000 која захтева одвојене мастила Патрон за сваку боју. |
|
| |||
| |||
| Иве 'праведан суђен исправци дривер за њега, те је рекао није било боље одговарају него што је већ тамо! |
|
| |||
| |||
| Када сте променили рече тинта Патрон, што сте се променили? |