az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Yazıcı Hatası

Reply

Konu Araçları
Old 3 Ekim 2008, 10:48
Üye Grubu

Default Yazıcı Hatası

Ben arka plan veya resim, yeşil yatay çizgiler görünebilir herhangi bir formu ile MS Word belgesi yazdırabilirsiniz. Ben Yazıcı Özellikleri olarak nozzel kontrol vs vs her şeyi yaptım iyi gibi görünüyor.

Yardım!
Old 3 Ekim 2008, 11:27
Bağış Grubu

Default Yazıcı Hatası

Yaptın bu çekleri tüm mürekkep kartuşları kontrol içeren uygun şekilde yerleştirilir ve bunlar yeterli mürekkep var mı?

Ayrıca, bir sınama sayfası yazdırma, tüm düzgün çalıştığını kontrol denedi? için: Başlat> Denetim Masası git> Yazıcılar ve Fakslar> sağ tıklayıp soru> tıklayın özelliklerinde Yazıcının> tıklayın "print test sayfası"

Ve bize nasıl gelir bildirin.

Başka bir şey, herhangi bir başka program herhangi bir fotoğraf baskı denedi? Eğer bir bilgisayar (kontrol etmek için / yazıcı sorunu veya bir MS word sorun (bu da)) mümkün değildir

(Ayrıca tüm doğruysa) mürekkep ve kartuş oturma için kontrol varsayarak de iyi bir fikirdir (eğer hala yazdırılmazsa düzgün) to re-Yazıcı sürücülerini yüklemek olabilir ve başka bir test sayfası yapmak eğer düzeltmeleri görmek için .

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 3 Ekim 2008, 11:28
Yönetici Grubu

Default Yazıcı Hatası

Ne zaman farklı bir uygulamadan benzer bir sayfayı yazdırmak olur?

* Beat bana Timne thingie lol EDIT.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Ekim 2008, 14:31
Üye Grubu

Default Yazıcı Hatası

Şey Yazıcı sadece aniden gibi gitti ve bir gün sonra orada mükemmel çok iyi bir kaç hafta boyunca çalışmak mürekkep kartuşu vardı ediyorum. Ben kartuş ve herhangi bir tür metin yerini mükemmel olarak bu sınırları vb iyi baskı, ama arka plan veya resim ile bir şey uçuk yeşil yatay hat üzerinde gidiyor gibi görünüyor, bu yüzden gerçekten Kartuşların's sanmıyorum.

Ben MS Word gri artalan ve yeşil hat çıktı olarak WordPad'de ben aynı masada yazdırılmaz onlar yaptı bir tablo çıktı çalıştım.
Old 3 Ekim 2008, 14:39
Bağış Grubu

Default Yazıcı Hatası

Size sürücüleri güncellemeyi denediniz mi? ve belki de size baskı kafaları temizlik denemelisiniz (eğer yazıcınızın üzerinde) olarak yardımcı olabilir mümkündür. Peki test sayfası ile birlikte oldu? Yazıcı mu bir kartuş bir bütün olarak veya her bir renk için ayrı olan ihtiyaç nedir?
Old 4 Ekim 2008, 01:35
Üye Grubu

Default Yazıcı Hatası

Ben bu konuda iyi bir test sayfası ve her şey yazılır.

Ben bir Epson DX5000, her renk için ayrı mürekkep kartuşları gerektirir.
Old 4 Ekim 2008, 01:40
Üye Grubu

Default Yazıcı Hatası

Ben sadece bunun için sürücüleri güncellemeyi denedim ve orada daha iyi maç olduğunu söyledi ne zaten burada!
Old 4 Ekim 2008, 03:55
Bağış Grubu

Default Yazıcı Hatası

Ne zaman size değiştirmek mi mürekkep kartuşları, hangileri değişti söyledi?
Reply

Register

Bookmarks