![]() |
|
| |||
| |||
| Ben arka plan veya resim, yeşil yatay çizgiler görünebilir herhangi bir formu ile MS Word belgesi yazdırabilirsiniz. Ben Yazıcı Özellikleri olarak nozzel kontrol vs vs her şeyi yaptım iyi gibi görünüyor. Yardım! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yaptın bu çekleri tüm mürekkep kartuşları kontrol içeren uygun şekilde yerleştirilir ve bunlar yeterli mürekkep var mı?
Ayrıca, bir sınama sayfası yazdırma, tüm düzgün çalıştığını kontrol denedi? için: Başlat> Denetim Masası git> Yazıcılar ve Fakslar> sağ tıklayıp soru> tıklayın özelliklerinde Yazıcının> tıklayın "print test sayfası" Ve bize nasıl gelir bildirin. Başka bir şey, herhangi bir başka program herhangi bir fotoğraf baskı denedi? Eğer bir bilgisayar (kontrol etmek için / yazıcı sorunu veya bir MS word sorun (bu da)) mümkün değildir (Ayrıca tüm doğruysa) mürekkep ve kartuş oturma için kontrol varsayarak de iyi bir fikirdir (eğer hala yazdırılmazsa düzgün) to re-Yazıcı sürücülerini yüklemek olabilir ve başka bir test sayfası yapmak eğer düzeltmeleri görmek için . Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaman farklı bir uygulamadan benzer bir sayfayı yazdırmak olur?
| |||
| |||
| Şey Yazıcı sadece aniden gibi gitti ve bir gün sonra orada mükemmel çok iyi bir kaç hafta boyunca çalışmak mürekkep kartuşu vardı ediyorum. Ben kartuş ve herhangi bir tür metin yerini mükemmel olarak bu sınırları vb iyi baskı, ama arka plan veya resim ile bir şey uçuk yeşil yatay hat üzerinde gidiyor gibi görünüyor, bu yüzden gerçekten Kartuşların's sanmıyorum. Ben MS Word gri artalan ve yeşil hat çıktı olarak WordPad'de ben aynı masada yazdırılmaz onlar yaptı bir tablo çıktı çalıştım. |
|
| |||
| |||
| Size sürücüleri güncellemeyi denediniz mi? ve belki de size baskı kafaları temizlik denemelisiniz (eğer yazıcınızın üzerinde) olarak yardımcı olabilir mümkündür. Peki test sayfası ile birlikte oldu? Yazıcı mu bir kartuş bir bütün olarak veya her bir renk için ayrı olan ihtiyaç nedir? |
|
| |||
| |||
| Ben bu konuda iyi bir test sayfası ve her şey yazılır. Ben bir Epson DX5000, her renk için ayrı mürekkep kartuşları gerektirir. |
|
| |||
| |||
| Ben sadece bunun için sürücüleri güncellemeyi denedim ve orada daha iyi maç olduğunu söyledi ne zaten burada! |
|
| |||
| |||
| Ne zaman size değiştirmek mi mürekkep kartuşları, hangileri değişti söyledi? |
![]() |
|
| Bookmarks |