менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Принтер помилку

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 жовтня 2008, 10:48
Член групи

Default Принтер помилку

Коли я роздрукувати документ MS Word з будь-якою формою фону або зображення, зелений з'являються горизонтальні смуги. Я зробив nozzel перевірити і т.д. і т.д. Властивості принтера і з'являється все буде добре.

Допомога!
Old 3 жовтня 2008, 11:27
Донор групи

Default Принтер помилку

Хіба ти перевірка включає перевірку всіх картриджів вставляються правильно, і мати достатні чорнило в них?

Крім того, ви пробували друку пробної сторінки, щоб перевірити, що все працює правильно? Перейти до: Пуск> Панель керування> Принтери і факси> правою кнопкою мишки на принтері в питанні> виберіть Властивості> натисніть кнопку "Print Test Page"

І нехай нам знати, як вона вийшла.

Інша річ, ви намагалися друк будь-яких фотографій з будь-якою іншою програмою? (для перевірки, якщо це комп'ютер / принтер проблеми або проблеми, MS Word (це навряд чи хоч))

Вона також може бути гарною ідеєю (якщо вона ще не друкує правильно) повторно встановити драйвери принтера (також бере на себе перевірку для чорнила і кількість посадочних патронів це все правильно), а роблять інше тестову сторінку, щоб побачити, якщо він фіксує це .

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 3 жовтня 2008, 11:28
Адміністратор групи

Default Принтер помилку

Що відбувається, коли ви друкуєте аналогічних сторінку з іншої програми?

EDIT * Beat мені, що час штучка LOL.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 3 жовтня 2008, 14:31
Член групи

Default Принтер помилку

Ну принтер просто раптом пішов такий інший день після того, як я був картридж там робочі чудово досить декількох тижнів. Я замінив картриджі і текст будь-якого роду принти чудово, так само як і кордону і т.д., але нічого з фоном або картинка, як видається, блідо-зеленими горизонтальними лініями через збирається, тому я не думаю, що це картриджі.

Я спробував роздрукувати таблицю з сірим фоном в MS Word і зелена лінія з'явилася, як і вони, в WordPad, коли я надрукував таку ж таблицю.
Old 3 жовтня 2008, 14:39
Донор групи

Default Принтер помилку

Ви пробували оновлення драйверів? і, можливо, ви повинні спробувати чищення друкуючих голівок (якщо це можливо на ваш принтер), що може допомогти. А що сталося з тестовій сторінці? Чи ваш принтер все в одному картриджі, або вона потребує окремого них для кожного кольору?
Old 4 жовтня 2008, 01:35
Член групи

Default Принтер помилку

Я роздрукував тестову сторінку, і все було добре на цьому.

Я Epson DX5000 яка вимагає окремого картриджами для кожного кольору.
Old 4 жовтня 2008, 01:40
Член групи

Default Принтер помилку

Я просто спробував оновлення драйверів для неї і вона каже, що немає кращого відповідності, що вже є!
Old 4 жовтня 2008, 03:55
Донор групи

Default Принтер помилку

Коли ви говорили, що змінилося з чорнильними картриджами, які з них ви змінили?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Brother MFC 420CN принтера з'являється повідомлення про помилку dog3074 Digital Imaging & Принтери 0 15 червня 2009 13:52
Epson Stylus 4800 - помилка установки драйвера принтера Tinkerbell Digital Imaging & Принтери 1 1 червня 2009 12:10
Лазерні принтери проти струменевий принтер? settoogo Digital Imaging & Принтери 3 3 березня 2009 22:54
Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер themadpanda1989 Digital Imaging & Принтери 8 30 вересня 2008 05:02
HP Photosmart 1315 помилка принтера JimBeam Digital Imaging & Принтери 4 18 вересня 2008 03:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.