![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коли я роздрукувати документ MS Word з будь-якою формою фону або зображення, зелений з'являються горизонтальні смуги. Я зробив nozzel перевірити і т.д. і т.д. Властивості принтера і з'являється все буде добре. Допомога! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба ти перевірка включає перевірку всіх картриджів вставляються правильно, і мати достатні чорнило в них?
Крім того, ви пробували друку пробної сторінки, щоб перевірити, що все працює правильно? Перейти до: Пуск> Панель керування> Принтери і факси> правою кнопкою мишки на принтері в питанні> виберіть Властивості> натисніть кнопку "Print Test Page" І нехай нам знати, як вона вийшла. Інша річ, ви намагалися друк будь-яких фотографій з будь-якою іншою програмою? (для перевірки, якщо це комп'ютер / принтер проблеми або проблеми, MS Word (це навряд чи хоч)) Вона також може бути гарною ідеєю (якщо вона ще не друкує правильно) повторно встановити драйвери принтера (також бере на себе перевірку для чорнила і кількість посадочних патронів це все правильно), а роблять інше тестову сторінку, щоб побачити, якщо він фіксує це . Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що відбувається, коли ви друкуєте аналогічних сторінку з іншої програми?
| |||
| |||
| Ну принтер просто раптом пішов такий інший день після того, як я був картридж там робочі чудово досить декількох тижнів. Я замінив картриджі і текст будь-якого роду принти чудово, так само як і кордону і т.д., але нічого з фоном або картинка, як видається, блідо-зеленими горизонтальними лініями через збирається, тому я не думаю, що це картриджі. Я спробував роздрукувати таблицю з сірим фоном в MS Word і зелена лінія з'явилася, як і вони, в WordPad, коли я надрукував таку ж таблицю. |
|
| |||
| |||
| Ви пробували оновлення драйверів? і, можливо, ви повинні спробувати чищення друкуючих голівок (якщо це можливо на ваш принтер), що може допомогти. А що сталося з тестовій сторінці? Чи ваш принтер все в одному картриджі, або вона потребує окремого них для кожного кольору? |
|
| |||
| |||
| Я роздрукував тестову сторінку, і все було добре на цьому. Я Epson DX5000 яка вимагає окремого картриджами для кожного кольору. |
|
| |||
| |||
| Я просто спробував оновлення драйверів для неї і вона каже, що немає кращого відповідності, що вже є! |
|
| |||
| |||
| Коли ви говорили, що змінилося з чорнильними картриджами, які з них ви змінили? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Brother MFC 420CN принтера з'являється повідомлення про помилку | dog3074 | Digital Imaging & Принтери | 0 | 15 червня 2009 13:52 |
| Epson Stylus 4800 - помилка установки драйвера принтера | Tinkerbell | Digital Imaging & Принтери | 1 | 1 червня 2009 12:10 |
| Лазерні принтери проти струменевий принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 березня 2009 22:54 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| HP Photosmart 1315 помилка принтера | JimBeam | Digital Imaging & Принтери | 4 | 18 вересня 2008 03:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |