![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм се опитват да направят Cannon Ip1000 принтера, аз бях всичко, тестване и аз открих чрез промяна на мастиленоструйни тонер cardrige, че след това тя работи, аз бях проверка на 2 cardriges и провери модели: 1. E11 T1 A doesn't работа в този принтер 2. D11 T1 C работи, но с някои проблеми. Моят въпрос е ... е това, че моделът не е съвместим с този принтер (тя дойде с принтера в първото място), или е, че тя е действително разбити? Благодаря предварително |
|
| |||
| |||
| Ако той дойде с принтера, но все още не работи, тогава най-вероятно счупен. Когато казват, че се опитва да направи принтера, какво точно искаш да кажеш? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| cardrige, които биха могли да имат чип върху нея, че ви казва колко страници се отпечатват. Когато чип пристига в максималния брой страници от принтера доклади cardrige като празни, дори и ако тя отговаря. Ако cardrige е по-нова, отколкото вероятно е счупена. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC Gone Wrong, много грешно. Някакви идеи какво трябва да се смени? | toneus | Общи Хардуер Чат | 4 | 21-ви септември, 2009 15:26 |
| Lazer Принтер срещу мастиленоструен принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 Март 2009 22:54 |
| Windows Грешен Шрифт емисията - Моля помогнете | chubatta | Windows операционни системи | 2 | 6 Feb 2009 14:31 |
| Dell 720 принтер със съобщение за грешка Посоченият принтер moniter е unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30ти септември 2008 05:02 |
| Принтер вредни принтер порт. HELP | Петър на рибар | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 юни 2008 06:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |