menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Tiskárna Vydání ... Špatně Cardrige?

Reply

Thread Nástroje
Old 11.prosince 2007, 14:09
Člen Skupina

Default Tiskárna Vydání ... Špatně Cardrige?

Snažím se udělat Cannon Ip1000 tiskárny, byl jsem testování vše a jsem objevil změnou inkoustové toner cardrige aby pak pracoval jsem kontrolu 2 cardriges a jsem modelů:

1. E11 T1 A doesnt práce v tiskárně
2. D11 T1 C funguje, ale s některými problémy.

Moje otázka je ... je to, že model není kompatibilní s touto tiskárnou (Stalo se tiskárna na prvním místě), nebo je to, že je skutečně rozdělená?

Thanks in advance
Old 15.prosince 2007, 06:03
Člen Skupina

Pokud se stalo s tiskárnou, ale stále nefunguje, pak je to s největší pravděpodobností rozdělená. Když říkáte vy se snažíte, aby tiskárna, co přesně máte na mysli?
Old 15.prosince 2007, 06:14
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Jimmy Hat View Post
Pokud se stalo s tiskárnou, ale stále nefunguje, pak je to s největší pravděpodobností rozdělená. Když říkáte vy se snažíte, aby tiskárna, co přesně máte na mysli?
hehe, sorry jsem vynechal "práci" * Im snaží tiskárny pracují *

Old 20.prosince 2007, 07:22
Člen Skupina

cardrige, že by mohl mít čip na to, že vám řekne, kolik stránek si vytisknout. Pokud se čip dostane na maximální počet stran, než je tiskárna hlásí cardrige jako prázdný, i když je to zdarma. Pokud cardrige je novější než je pravděpodobně poškozený.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC pokazilo, velmi špatné. Any Ideas Co je třeba vyměnit? toneus Obecné Hardware Chat 4 21.září 2009 15:26
Lazer vs tiskárny Inkoustové tiskárny? settoogo Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 3. března 2009 22:54
Windows Špatně Font Výtisk - Prosím pomozte chubatta Operační systémy Windows 2 6. února 2009 14:31
Tiskárny Dell 720 se zobrazí chybová zpráva určená tiskárna moniter je unkown themadpanda1989 Digitální zobrazovací & Tiskárny 8 30. Září 2008 05:02
Tiskárna Damaging port tiskárny. NÁPOVĚDA Petr Rybář Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 4. června 2008 06:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.