![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Snažím se udělat Cannon Ip1000 tiskárny, byl jsem testování vše a jsem objevil změnou inkoustové toner cardrige aby pak pracoval jsem kontrolu 2 cardriges a jsem modelů: 1. E11 T1 A doesnt práce v tiskárně 2. D11 T1 C funguje, ale s některými problémy. Moje otázka je ... je to, že model není kompatibilní s touto tiskárnou (Stalo se tiskárna na prvním místě), nebo je to, že je skutečně rozdělená? Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Pokud se stalo s tiskárnou, ale stále nefunguje, pak je to s největší pravděpodobností rozdělená. Když říkáte vy se snažíte, aby tiskárna, co přesně máte na mysli? |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| cardrige, že by mohl mít čip na to, že vám řekne, kolik stránek si vytisknout. Pokud se čip dostane na maximální počet stran, než je tiskárna hlásí cardrige jako prázdný, i když je to zdarma. Pokud cardrige je novější než je pravděpodobně poškozený. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC pokazilo, velmi špatné. Any Ideas Co je třeba vyměnit? | toneus | Obecné Hardware Chat | 4 | 21.září 2009 15:26 |
| Lazer vs tiskárny Inkoustové tiskárny? | settoogo | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 3. března 2009 22:54 |
| Windows Špatně Font Výtisk - Prosím pomozte | chubatta | Operační systémy Windows | 2 | 6. února 2009 14:31 |
| Tiskárny Dell 720 se zobrazí chybová zpráva určená tiskárna moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 8 | 30. Září 2008 05:02 |
| Tiskárna Damaging port tiskárny. NÁPOVĚDA | Petr Rybář | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 4. června 2008 06:49 |
| Thread Nástroje | |
| |