![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι προσπαθεί να Ip1000 Cannon εκτυπωτή, ήμουν πάντα δοκιμές και ανακάλυψα με την αλλαγή της μελάνης inkjet cardrige τότε που λειτούργησε, είχα τον έλεγχο των 2 cardriges και ελέγχονται τα μοντέλα: 1. E11 Τ1 A doesn't εργασίας σε ότι εκτυπωτή 2. D11 T1 C έργα, αλλά με κάποια θέματα. Η ερώτησή μου είναι ... είναι ότι το μοντέλο δεν συμβιβάζεται με την εν λόγω εκτυπωτή (ήρθε με τον εκτυπωτή στην πρώτη θέση), ή είναι αυτό που πραγματικά είναι σπασμένα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| Αν ήρθε με τον εκτυπωτή, αλλά ακόμη δεν λειτουργεί, τότε το πιο πιθανό σπασμένα. Όταν λέτε εσείς προσπαθούν να κάνουν τον εκτυπωτή, τι ακριβώς εννοείς;; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| cardrige ότι θα μπορούσε να έχει μια μάρκα σε αυτό που σας λέει πόσες σελίδες τυπωμένες πήρες. Όταν το chip φθάνει στο μέγιστο αριθμό των σελίδων από τον εκτυπωτή εκθέσεις cardrige όπως το κενό, ακόμα και αν αυτό χρέωση. Εάν η cardrige είναι νεότερη από τότε πιθανώς σπασμένα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC πάει στραβά, πολύ λάθος. Οποιαδήποτε Ιδέες Τι πρέπει να αντικατασταθεί; | toneus | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 21 του Σεπτεμβρίου 2009 15:26 |
| LAZER έναντι εκτυπωτών Inkjet Printer; | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3η Μαρ 2009 22:54 |
| Λάθος Windows Font Issue - Please Help | chubatta | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 6 Φεβ 2009 14:31 |
| Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30η Σεπ 2008 05:02 |
| Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP | peter την αλιέα | Digital Imaging & Printers | 0 | 4η Ιουν 2008 06:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |