manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Printer Problem ... Pogrełan Cardrige?

Reply

Thread Tools
Old 11. prosinca 2007, 14:09
Member Group

Default Printer Problem ... Pogrełan Cardrige?

Ja sam težak to izraditi Ip1000 Cannon pisača, bila sam i ja sve ispitivanje otkrivene promjenom inkjet toner cardrige da onda to radila, bila sam 2 cardriges provjere i ja provjeriti modela:

1. E11 T1 A da se radi u printer
2. D11 T1 C djela, ali s nekim pitanjima.

Moje pitanje je ... je to da je model koji nije kompatibilan s pisačem (ona je došla s pisačem na prvom mjestu), ili je to da je zapravo pokvario?

Hvala unaprijed
Old 15. prosinca 2007, 06:03
Member Group

Ako je došla s pisačem, ali još uvijek ne radi, onda je najvjerojatnije slomljena. Kada kažemo koju pokušavate izvršiti pisača, što je točno to misliš?
Old 15. prosinca 2007, 06:14
Member Group

Quote:
Originally Posted by Jimmy Hat View Post
Ako je došla s pisačem, ali još uvijek ne radi, onda je najvjerojatnije slomljena. Kada kažemo koju pokušavate izvršiti pisača, što je točno to misliš?
hehe, žao mi je propustila "RAD" * Im pokušavaju napraviti pisač rada *

Old 20. prosinca 2007, 07:22
Member Group

cardrige koje bi mogle imati čip na to što Vam govori koliko si stranica tiskan. Kada se čip stigne na maksimalnim brojem stranica od pisača se cardrige izvješća kao prazan, čak i ako ga naplatiti. Ako cardrige je noviji nego što je vjerojatno pokvario.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
PC otišao u krivu, jako u krivu. Bilo koji ideja što treba biti zamijenjen? toneus General Hardware Chat 4 21 rujan 2009 15:26
Lazer vs Inkjet Printer Printer? settoogo Digital Imaging & Pisači 3 3. ožujak 2009 22:54
Windows Font Pogrełan Issue - Molim pomoć chubatta Windows Operating Systems 2 6. veljača 2009 14:31
Dell 720 pisača sa poruka o pogrešci Navedeni printer moniter je unkown themadpanda1989 Digital Imaging & Pisači 8 30. Ruj 2008 05:02
Printer oštećivanje pisača. POMOĆ Petra ribar Digital Imaging & Pisači 0 4. lipnja 2008 06:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.