![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam težak to izraditi Ip1000 Cannon pisača, bila sam i ja sve ispitivanje otkrivene promjenom inkjet toner cardrige da onda to radila, bila sam 2 cardriges provjere i ja provjeriti modela: 1. E11 T1 A da se radi u printer 2. D11 T1 C djela, ali s nekim pitanjima. Moje pitanje je ... je to da je model koji nije kompatibilan s pisačem (ona je došla s pisačem na prvom mjestu), ili je to da je zapravo pokvario? Hvala unaprijed |
|
| |||
| |||
| Ako je došla s pisačem, ali još uvijek ne radi, onda je najvjerojatnije slomljena. Kada kažemo koju pokušavate izvršiti pisača, što je točno to misliš? |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| cardrige koje bi mogle imati čip na to što Vam govori koliko si stranica tiskan. Kada se čip stigne na maksimalnim brojem stranica od pisača se cardrige izvješća kao prazan, čak i ako ga naplatiti. Ako cardrige je noviji nego što je vjerojatno pokvario. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC otišao u krivu, jako u krivu. Bilo koji ideja što treba biti zamijenjen? | toneus | General Hardware Chat | 4 | 21 rujan 2009 15:26 |
| Lazer vs Inkjet Printer Printer? | settoogo | Digital Imaging & Pisači | 3 | 3. ožujak 2009 22:54 |
| Windows Font Pogrełan Issue - Molim pomoć | chubatta | Windows Operating Systems | 2 | 6. veljača 2009 14:31 |
| Dell 720 pisača sa poruka o pogrešci Navedeni printer moniter je unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Pisači | 8 | 30. Ruj 2008 05:02 |
| Printer oštećivanje pisača. POMOĆ | Petra ribar | Digital Imaging & Pisači | 0 | 4. lipnja 2008 06:49 |
| Thread Tools | |
| |