![]() |
|
| |||
| |||
| אני מנסה לעשות את המדפסת Cannon Ip1000, הייתי בודק את הכל ואני שהתגלו על ידי שינוי דיו בטונר cardrige כי אז זה עבד, הייתי בודק את 2 ו cardriges בדקתי את הדגמים: 1. E11 T1 א doesn't work in כי המדפסת 2. D11 T1 C עובד אבל עם כמה בעיות. השאלה שלי היא ... זה כי המודל אינו תואם את המדפסת (זה בא עם המדפסת במקום הראשון) או שזה בעצם כי הוא שבור? תודה מראש |
|
| |||
| |||
| אם זה בא עם המדפסת אבל עדיין לא עובד אז סביר להניח שבור. כאשר אתה אומר שאתה מנסה להפוך את המדפסת, מה בדיוק אתה מתכוון? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| כי cardrige עשויה להיות על הצ 'יפ, כי זה אומר לך כמה דפים מודפסים האם. כאשר הצ 'יפ מגיע למספר המקסימלי של דפים מאשר מדפסת מדווח cardrige כמו ריק, גם אם תשלום זה. אם cardrige הוא חדש יותר ממה שהיא כנראה שבור. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב השתבש, מאוד לא בסדר. יש לך רעיונות מה יש להחליף? | toneus | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 21 ספטמבר 2009 15:26 |
| Lazer לעומת למדפסת דיו למדפסת? | settoogo | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 3rd מרץ 2009 22:54 |
| Windows טעות גופן גליון - אנא עזרה | chubatta | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 6 פבואר 2009 14:31 |
| Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 30 ספטמבר 2008 05:02 |
| פגיעה מדפסת יציאת מדפסת. עזרה | פיטר את הדייג | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 4th יוני 2008 06:49 |
| שרשרת כלים | |
| |