mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Spausdintuvas numeris ... Klaidingas Cardrige?

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 11, 2007, 14:09
Narys

Default Spausdintuvas numeris ... Klaidingas Cardrige?

Aš stengiuosi padaryti Cannon Ip1000 spausdintuvas, man buvo bandymas viską, ir aš atrado pakeitus rašalo kasetė cardrige, kad tada jis dirbo, aš buvo patikrinti 2 cardriges ir aš patikrintas modeliai:

1. E11 T1 doesnt dirbti, kad spausdintuvas
2. D11 T1 C darbus, tačiau su kai kuriais klausimais.

Mano klausimas ... tai, kad modelis nėra suderinamas su spausdintuvu (jis atėjo į pirmąją vietą spausdintuvas) arba tai, kad iš tikrųjų neveikia?

Thanks in advance
Old Gruodis 15, 2007, 06:03
Narys

Jei jis atėjo su spausdintuvu, bet vis dar neveikia, vadinasi, jis tikriausiai neveikia. Kai sakote bandote padaryti spausdintuvą Ką tiksliai reiškia?
Old Gruodis 15, 2007, 06:14
Narys

Citata:
Originally Posted by Jimmy Hat View Post
Jei jis atėjo su spausdintuvu, bet vis dar neveikia, vadinasi, jis tikriausiai neveikia. Kai sakote bandote padaryti spausdintuvą Ką tiksliai reiškia?
hehe, sorry aš praleidau "darbas" * Im stengiamės spausdintuvas darbo *

Old Gruodis 20, 2007, 07:22
Narys

cardrige, kad galėjo apie tai mikroschema, kad jums pasakys, kiek puslapių Jūs spausdinami. Kai mikroschema atvyksta daugiau puslapių, nei spausdintuvo pranešimų tušti cardrige, net jei už jį. Jei cardrige yra naujesnė nei jis tikriausiai neveikia.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC Gone Wrong, labai neteisingai. Any ideas Ką reikia pakeisti? toneus General Hardware Chat 4 21 rugsėjis 2009 15:26
Lazer vs Spausdintuvas rašalinis spausdintuvas? settoogo Digital Imaging & Printers 3 3 kovas 2009 22:54
Windows Wrong Šriftas Issue - Please Help chubatta Windows "operacinės sistemos 2 6 vasaris 2009 14:31
Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma themadpanda1989 Digital Imaging & Printers 8 30 rugsėjis 2008 05:02
Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA Peter žvejys Digital Imaging & Printers 0 4 birželis 2008 06:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.