![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš stengiuosi padaryti Cannon Ip1000 spausdintuvas, man buvo bandymas viską, ir aš atrado pakeitus rašalo kasetė cardrige, kad tada jis dirbo, aš buvo patikrinti 2 cardriges ir aš patikrintas modeliai: 1. E11 T1 doesnt dirbti, kad spausdintuvas 2. D11 T1 C darbus, tačiau su kai kuriais klausimais. Mano klausimas ... tai, kad modelis nėra suderinamas su spausdintuvu (jis atėjo į pirmąją vietą spausdintuvas) arba tai, kad iš tikrųjų neveikia? Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Jei jis atėjo su spausdintuvu, bet vis dar neveikia, vadinasi, jis tikriausiai neveikia. Kai sakote bandote padaryti spausdintuvą Ką tiksliai reiškia? |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| cardrige, kad galėjo apie tai mikroschema, kad jums pasakys, kiek puslapių Jūs spausdinami. Kai mikroschema atvyksta daugiau puslapių, nei spausdintuvo pranešimų tušti cardrige, net jei už jį. Jei cardrige yra naujesnė nei jis tikriausiai neveikia. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Gone Wrong, labai neteisingai. Any ideas Ką reikia pakeisti? | toneus | General Hardware Chat | 4 | 21 rugsėjis 2009 15:26 |
| Lazer vs Spausdintuvas rašalinis spausdintuvas? | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3 kovas 2009 22:54 |
| Windows Wrong Šriftas Issue - Please Help | chubatta | Windows "operacinės sistemos | 2 | 6 vasaris 2009 14:31 |
| Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30 rugsėjis 2008 05:02 |
| Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA | Peter žvejys | Digital Imaging & Printers | 0 | 4 birželis 2008 06:49 |
| Temos įrankiai | |
| |