menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Tlačiareň Vydanie ... Zle Cardrige?

Reply

Thread Tools
Old 11.prosince 2007, 14:09
Člen Skupina

Default Tlačiareň Vydanie ... Zle Cardrige?

Snažím sa urobiť Cannon Ip1000 tlačiarne, bol som testovanie všetko a som objavil zmenou atramentové toner cardrige aby potom pracoval som kontrolu 2 cardriges a jsem modelov:

1. E11 T1 A doesnt práce v tlačiarni
2. D11 T1 C funguje, ale s určitými problémami.

Moja otázka je ... je to, že model nie je kompatibilný s touto tlačiarňou (Stalo sa tlačiareň na prvom mieste), alebo je to, že je skutočne rozdelená?

Thanks in advance
Old 15.decembra 2007, 06:03
Člen Skupina

Ak sa stalo s tlačiarňou, ale stále nefunguje, potom je to s najväčšou pravdepodobnosťou rozpísané. Keď hovoríte vy sa snažíte, aby tlačiareň, čo presne máte na mysli?
Old 15.decembra 2007, 06:14
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Jimmy Hat View Post
Ak sa stalo s tlačiarňou, ale stále nefunguje, potom je to s najväčšou pravdepodobnosťou rozpísané. Keď hovoríte vy sa snažíte, aby tlačiareň, čo presne máte na mysli?
hehe, sorry som vynechal "prácu" * Im snaží tlačiarne pracujú *

Old 20.prosince 2007, 07:22
Člen Skupina

cardrige, že by mohol mať čip na to, že vám povie, koľko stránok si vytlačiť. Ak sa čip dostane na maximálny počet strán, ako je tlačiareň hlási cardrige ako prázdny, aj keď je to zadarmo. Ak cardrige je novšia ako je pravdepodobne poškodený.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC pokazilo, veľmi zlé. Any Ideas Čo treba vymeniť? toneus Všeobecné Hardware Chat 4 21.září 2009 15:26
Lazer vs tlačiarne Atramentové tlačiarne? settoogo Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 3. marca 2009 22:54
Windows Zle Font Výtlačok - Prosím pomôžte chubatta Operačné systémy Windows 2 6. februára 2009 14:31
Tlačiarne Dell 720 sa zobrazí chybové hlásenie určená tlačiareň Moniter je unkown themadpanda1989 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 8 30. September 2008 05:02
Tlačiareň damaging port tlačiarne. NÁPOVEDA Petr Rybář Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 4. júna 2008 06:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.