![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Snažím sa urobiť Cannon Ip1000 tlačiarne, bol som testovanie všetko a som objavil zmenou atramentové toner cardrige aby potom pracoval som kontrolu 2 cardriges a jsem modelov: 1. E11 T1 A doesnt práce v tlačiarni 2. D11 T1 C funguje, ale s určitými problémami. Moja otázka je ... je to, že model nie je kompatibilný s touto tlačiarňou (Stalo sa tlačiareň na prvom mieste), alebo je to, že je skutočne rozdelená? Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Ak sa stalo s tlačiarňou, ale stále nefunguje, potom je to s najväčšou pravdepodobnosťou rozpísané. Keď hovoríte vy sa snažíte, aby tlačiareň, čo presne máte na mysli? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| cardrige, že by mohol mať čip na to, že vám povie, koľko stránok si vytlačiť. Ak sa čip dostane na maximálny počet strán, ako je tlačiareň hlási cardrige ako prázdny, aj keď je to zadarmo. Ak cardrige je novšia ako je pravdepodobne poškodený. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC pokazilo, veľmi zlé. Any Ideas Čo treba vymeniť? | toneus | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 21.září 2009 15:26 |
| Lazer vs tlačiarne Atramentové tlačiarne? | settoogo | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 3. marca 2009 22:54 |
| Windows Zle Font Výtlačok - Prosím pomôžte | chubatta | Operačné systémy Windows | 2 | 6. februára 2009 14:31 |
| Tlačiarne Dell 720 sa zobrazí chybové hlásenie určená tlačiareň Moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 8 | 30. September 2008 05:02 |
| Tlačiareň damaging port tlačiarne. NÁPOVEDA | Petr Rybář | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 4. júna 2008 06:49 |
| Thread Tools | |
| |