![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам тежак за направити Ип1000 Цаннон штампача, била сам и ја све испитивање откривене променом инкјет тонер цардриге да онда то радила, била сам 2 цардригес провере и ја проверити модела: 1. Е11 Т1 А да се ради у принтер 2. Д11 Т1 Ц дела, али са неким питањима. Моје питање је ... је то да је модел који није компатибилан са штампачем (она је дошла са штампачем на првом месту), или је то да је заправо покварио? Хвала унапред |
|
| |||
| |||
| Ако је дошла са штампачем, али још увек не ради, онда је највјероватније сломљена. Када кажемо коју покушавате извршити штампача, што је тачно то мислиш? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| цардриге које би могле да има чип на то што вам говори колико си страница штампан. Када се чип стигне на максималним бројем страница од штампача се цардриге извештаја као празан, чак и ако га наплатити. Ако цардриге је новији него што је вероватно покварио. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ-кренуло наопако, Веома Погрешно. Било које идеје шта треба да се замени? | тонеус | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 21. Јул 2009 15:26 |
| Лазер вс Инкјет Принтер Принтер? | сеттоого | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 3 март 2009 22:54 |
| Уиндоус Фонт Погреłан Иссуе - Молим помоћ | цхубатта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 6 фебруар 2009 14:31 |
| Делл 720 штампача са порука о грешци Наведени принтер монитер је ункоун | тхемадпанда1989 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 8 | 30. сеп 2008 05:02 |
| Принтер оштећивање штампача. ПОМОЋ | Петра Рибар | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 4. јуна 2008 06:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |