менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Принтер питання ... Неправильний Cardrige?

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 грудня 2007, 14:09
Член групи

Default Принтер питання ... Неправильний Cardrige?

Я намагаюся зробити принтер Cannon Ip1000, я перевіряв все, і я виявила, змінивши струменевих cardrige тонером, що тоді він працював, я перевіряв 2 cardriges і я перевірив моделей:

1. E11 T1 оленяча шкіра робота в цьому принтері
2. D11 T1 C працює, але з деякими питаннями.

Моє питання полягає в ... Правда ли, що ця модель не сумісні з принтером (він прийшов з принтером в першу чергу) або це, фактично не працює?

Спасибо заранее
Old 15 грудня 2007, 06:03
Член групи

Якщо він прийшов разом з принтером, але все ще не працює, то це, швидше за все, порушений. Коли ви говорите, що ви намагаєтесь зробити принтер, що саме ви маєте на увазі?
Old 15 грудня 2007, 06:14
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Jimmy Hat View Post
Якщо він прийшов разом з принтером, але все ще не працює, то це, швидше за все, порушений. Коли ви говорите, що ви намагаєтесь зробити принтер, що саме ви маєте на увазі?
Hehe, шкода, що я пропустив "роботи" * IM намагався зробити принтер роботи *

Old 20 грудня 2007, 07:22
Член групи

cardrige, що могло б на чіпі, що дозволяє дізнатися, скільки ти сторінках преси. Коли прибули на чіпі Максимальна кількість сторінок, ніж принтер повідомляє cardrige як порожні, навіть якщо ви берете його. Якщо cardrige новіший, ніж воно є зіпсованим.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
PC пішло не так, дуже погано. Будь-які ідеї Що потрібно замінити? toneus Генеральний обладнання чат 4 21 вересня 2009 15:26
Лазерні принтери проти струменевий принтер? settoogo Digital Imaging & Принтери 3 3 березня 2009 22:54
Windows Wrong випуск Шрифт - Please Help chubatta Операційні системи Windows 2 6 лютого 2009 14:31
Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер themadpanda1989 Digital Imaging & Принтери 8 30 вересня 2008 05:02
Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА Петро Рибак Digital Imaging & Принтери 0 4 червня 2008 06:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.