![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я намагаюся зробити принтер Cannon Ip1000, я перевіряв все, і я виявила, змінивши струменевих cardrige тонером, що тоді він працював, я перевіряв 2 cardriges і я перевірив моделей: 1. E11 T1 оленяча шкіра робота в цьому принтері 2. D11 T1 C працює, але з деякими питаннями. Моє питання полягає в ... Правда ли, що ця модель не сумісні з принтером (він прийшов з принтером в першу чергу) або це, фактично не працює? Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
| Якщо він прийшов разом з принтером, але все ще не працює, то це, швидше за все, порушений. Коли ви говорите, що ви намагаєтесь зробити принтер, що саме ви маєте на увазі? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| cardrige, що могло б на чіпі, що дозволяє дізнатися, скільки ти сторінках преси. Коли прибули на чіпі Максимальна кількість сторінок, ніж принтер повідомляє cardrige як порожні, навіть якщо ви берете його. Якщо cardrige новіший, ніж воно є зіпсованим. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC пішло не так, дуже погано. Будь-які ідеї Що потрібно замінити? | toneus | Генеральний обладнання чат | 4 | 21 вересня 2009 15:26 |
| Лазерні принтери проти струменевий принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 березня 2009 22:54 |
| Windows Wrong випуск Шрифт - Please Help | chubatta | Операційні системи Windows | 2 | 6 лютого 2009 14:31 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА | Петро Рибак | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2008 06:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |