по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Принтер жокей Софтуер

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти февруари 2009, 03:47
Забранени група

Default Принтер жокей Софтуер

Здравейте приятели,

Чух за нов принтер софтуер и бих искал да знам повече за Принтер жокей софтуер? Как работи? Дали тя работи за всички принтери, или на този софтуер е работа само за избрани принтери? Може ли да препоръчате този софтуер за някой друг?

Моля, помогнете ...
Old 26-ти февруари 2009, 11:39
Член Група

Принтер жокей е просто още една печатница за управление на софтуера. Тя трябва да замени Windows печатница "софтуер", който се занимава цялата си отпечатвате работни места

Тя работи само с Epson принтери.
Old 1-ви Март, 2009, 23:27
Забранени група

Здравейте Aashaiba,

Благодарим ви за отговора. Аз да ви благодарен за вашата помощ. Както вие казвате Тя работи само с Epson принтери. Имам един въпрос в съзнанието ми. Дали този софтуер е направена от Epson принтери? Аз просто питам.

Както Благодаря ви много за вашите голяма подкрепа.
Old 2 март 2009 г., 10:16
Член Група

От това, което сте чели, че не е моя Epson, а от "C-Конна Софтуер Инк."
Old 2-ри март 2009, 23:14
Забранени група

Здравейте Aashaiba,

Ако е възможно за вас, може ли да ми изпратите този линк, където сте я прочетете. Бих искал да я прочете и да увеличат знанията си. Аз също да използват Google за търсене и намерени резултата с употребата на "С-Конна Софтуер Инк." ключова дума.

Отново ви благодаря много за теб помогне.
Old 3-ти Март, 2009, 07:53
Член Група

Това е очевидно C-кон софтуера, защото той казва, че по http://www.c-horsesoftware.com/
Old 3-ти Март, 2009, 22:38
Забранени група

Здравейте Aashaiba,

Аз посещение на сайт, че и аз имам цялата информация за принтер жокей софтуер. Моля да ми помогнете в още едно нещо, ако знаете някоя онлайн принтер мастило касети, лазерни тонер касети, хартия, принтер и други части на доставчика с гарантирането на качеството, която е най-доброто в знанията си тогава моля предполагат мен.

Благодаря за помощта ви в аванс ...
Дейвид.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Lazer Принтер срещу мастиленоструен принтер? settoogo Digital Imaging & Принтери 3 3 Март 2009 22:54
Dell 720 принтер със съобщение за грешка Посоченият принтер moniter е unkown themadpanda1989 Digital Imaging & Принтери 8 30ти септември 2008 05:02
Принтер вредни принтер порт. HELP Петър на рибар Digital Imaging & Принтери 0 4 юни 2008 06:49
Принтер tinkerbell В мрежа, модеми & VoIP 16 28 ноември 2007 15:00
Нов принтер - 3 функции в 1 принтер ... Cubeox Общи Хардуер Чат 2 21 Окт 2006 06:34
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc