menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Tiskárna Jockey Software

Reply

Thread Nástroje
Old 26.února 2009, 03:47
Banned Skupina

Default Tiskárna Jockey Software

Ahoj kamarádi,

Slyšel jsem o novém software tiskárny a chtěl bych vědět více o tiskárna Jockey Software? Jak to funguje? Je to práce pro všechny tiskárny, nebo tento software je práce jen pro vybrané tiskárny? Můžeme doporučit tento software na někom jiném?

Prosím pomozte ...
Old 26.února 2009, 11:39
Člen Skupina

Tiskárna Jockey je jen další software pro správu tisku. Je nahradit okny tisk "software", který zpracovává všechny vaše tiskové úlohy

To funguje pouze s tiskárnami Epson.
Old 1.března 2009, 23:27
Banned Skupina

Dobrý den Aashaiba,

Děkujeme za vaši odpověď. Jsem vděčná, aby vám za vaši pomoc. Jak říkáte, to funguje pouze s tiskárnami Epson. Mám jednu otázku, v mé mysli. Je tento software je proveden tiskárny Epson? Jen jsem vás požádat.

Každopádně Díky vám děkuji za vaši velkou podporu.
Old 2. března 2009, 10:16
Člen Skupina

Z toho, co jsem četl, že není stanoveno, ale podle mého Epson "C-Software Inc Horse"
Old 2.března 2009, 23:14
Banned Skupina

Dobrý den Aashaiba,

Pokud je to možné u vás, můžete mi to prosím poslat odkaz, kde jste si ho přečetli. Chtěl bych, aby to četl a zvýšení mých znalostí. Já také použít google hledat a zjistil, že výsledek s použitím "C-Software Inc Horse" klíčového slova.

Opět děkujeme vám za pomoc.
Old 3.března 2009, 07:53
Člen Skupina

Je to samozřejmě C-koně software, protože říká, že na http://www.c-horsesoftware.com/
Old 3.března 2009, 22:38
Banned Skupina

Dobrý den Aashaiba,

I návštěva url a že jsem všechny údaje pro tiskárny Jockey Software. Prosím pomozte mi v jednu věc, víte-li jakékoli online tiskárny inkoustové kazety, tonerové kazety laser, papír, tiskárna a ostatní části dodavatel s zabezpečování jakosti, která je nejlepší ve své znalosti pak mi prosím navrhnout.

Děkujeme za vaši pomoc, předem ...
David.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Lazer vs tiskárny Inkoustové tiskárny? settoogo Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 3. března 2009 22:54
Tiskárny Dell 720 se zobrazí chybová zpráva určená tiskárna moniter je unkown themadpanda1989 Digitální zobrazovací & Tiskárny 8 30. Září 2008 05:02
Tiskárna Damaging port tiskárny. NÁPOVĚDA Petr Rybář Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 4. června 2008 06:49
Tiskárny Tinkerbell Sítě, Modemy & VoIP 16 28. listopadu 2007 15:00
Nové tiskárny - 3 funkce v 1 tiskárnu ... Cubeox Obecné Hardware Chat 2 21. října 2006 06:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.