![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kamarádi, Slyšel jsem o novém software tiskárny a chtěl bych vědět více o tiskárna Jockey Software? Jak to funguje? Je to práce pro všechny tiskárny, nebo tento software je práce jen pro vybrané tiskárny? Můžeme doporučit tento software na někom jiném? Prosím pomozte ... |
|
| |||
| |||
| Tiskárna Jockey je jen další software pro správu tisku. Je nahradit okny tisk "software", který zpracovává všechny vaše tiskové úlohy To funguje pouze s tiskárnami Epson. |
|
| |||
| |||
| Dobrý den Aashaiba, Děkujeme za vaši odpověď. Jsem vděčná, aby vám za vaši pomoc. Jak říkáte, to funguje pouze s tiskárnami Epson. Mám jednu otázku, v mé mysli. Je tento software je proveden tiskárny Epson? Jen jsem vás požádat. Každopádně Díky vám děkuji za vaši velkou podporu. |
|
| |||
| |||
| Z toho, co jsem četl, že není stanoveno, ale podle mého Epson "C-Software Inc Horse" |
|
| |||
| |||
| Dobrý den Aashaiba, Pokud je to možné u vás, můžete mi to prosím poslat odkaz, kde jste si ho přečetli. Chtěl bych, aby to četl a zvýšení mých znalostí. Já také použít google hledat a zjistil, že výsledek s použitím "C-Software Inc Horse" klíčového slova. Opět děkujeme vám za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Je to samozřejmě C-koně software, protože říká, že na http://www.c-horsesoftware.com/ |
|
| |||
| |||
| Dobrý den Aashaiba, I návštěva url a že jsem všechny údaje pro tiskárny Jockey Software. Prosím pomozte mi v jednu věc, víte-li jakékoli online tiskárny inkoustové kazety, tonerové kazety laser, papír, tiskárna a ostatní části dodavatel s zabezpečování jakosti, která je nejlepší ve své znalosti pak mi prosím navrhnout. Děkujeme za vaši pomoc, předem ... David. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Lazer vs tiskárny Inkoustové tiskárny? | settoogo | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 3. března 2009 22:54 |
| Tiskárny Dell 720 se zobrazí chybová zpráva určená tiskárna moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 8 | 30. Září 2008 05:02 |
| Tiskárna Damaging port tiskárny. NÁPOVĚDA | Petr Rybář | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 4. června 2008 06:49 |
| Tiskárny | Tinkerbell | Sítě, Modemy & VoIP | 16 | 28. listopadu 2007 15:00 |
| Nové tiskárny - 3 funkce v 1 tiskárnu ... | Cubeox | Obecné Hardware Chat | 2 | 21. října 2006 06:34 |
| Thread Nástroje | |
| |