μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Εκτυπωτής Jockey Λογισμικό

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Φεβρουαρίου 2009, 03:47
Banned Ομάδα

Default Εκτυπωτής Jockey Λογισμικό

Γεια σας φίλοι,

Άκουσα για νέο λογισμικό εκτυπωτή και θα ήθελα να μάθω περισσότερα για Εκτυπωτής Jockey Λογισμικό; Πώς λειτουργεί; Είναι εργασία για όλους τους εκτυπωτές και το λογισμικό αυτό είναι έργο μόνο για επιλεγμένους εκτυπωτές; Μπορούμε να προτείνουμε αυτό το λογισμικό σε περίπου ένα άλλο;

Παρακαλώ βοηθήστε ...
Old 26 Φεβρουαρίου 2009, 11:39
Μέλος Ομάδα

Εκτυπωτής Jockey είναι απλώς ένα άλλο λογισμικό διαχείρισης εκτύπωσης. Πρόκειται για την αντικατάσταση των παραθύρων εκτύπωσης "λογισμικού" που χειρίζεται όλες τις εργασίες εκτύπωσης

Θα λειτουργεί μόνο με εκτυπωτές Epson.
Old 1 Μαρτίου 2009, 23:27
Banned Ομάδα

Γεια σας Aashaiba,

Ευχαριστώ για την απάντησή σας. I ευγνώμονες σε σας για τη βοήθειά σας. Όπως λέτε, αυτό λειτουργεί μόνο με εκτυπωτές Epson. Έχω μια ερώτηση στο μυαλό μου. Είναι αυτό γίνεται από το λογισμικό Epson εκτυπωτές; Θέλω μόνο να σας ζητήσω.

Τέλος πάντων σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη υποστήριξη.
Old 2 Μάρ 2009, 10:16
Μέλος Ομάδα

Από αυτά που έχω διαβάσει ότι δεν γίνεται μου Epson, αλλά από "C-Horse Λογισμικό συν"
Old 2 Μαρτίου, 2009, 23:14
Banned Ομάδα

Γεια σας Aashaiba,

Αν είναι δυνατόν για σας, Μπορείτε παρακαλώ στείλτε μου ότι η σύνδεση όπου μπορείτε να διαβάσετε αυτό. Θα ήθελα να το διαβάσετε και να αυξήσει τις γνώσεις μου. Επίσης, η χρήση του Google αναζήτηση και βρήκαν το αποτέλεσμα με τη χρήση του "C-Horse Λογισμικό συν" λέξη-κλειδί.

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για να με βοηθήσετε.
Old 3 Μαρτίου του 2009, 07:53
Μέλος Ομάδα

Είναι, προφανώς, C-άλογο λογισμικού, διότι λέει για http://www.c-horsesoftware.com/
Old 3 Μαρτίου του 2009, 22:38
Banned Ομάδα

Γεια σας Aashaiba,

Θα επισκεφθείτε το url και έχω όλα τα στοιχεία σχετικά με εκτυπωτή Jockey Λογισμικού. Παρακαλώ να με βοηθήσει σε κάτι ακόμα, Αν γνωρίζετε οποιαδήποτε online εκτυπωτή φυσίγγια μελανιού, κασέτες τόνερ λέιζερ, το χαρτί, και άλλα τμήματα του εκτυπωτή προμηθευτή με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας το οποίο είναι καλύτερο σε γνώση σας, τότε παρακαλούμε να προτείνω εγώ.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας εκ των προτέρων ...
David.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
LAZER έναντι εκτυπωτών Inkjet Printer; settoogo Digital Imaging & Printers 3 3η Μαρ 2009 22:54
Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown themadpanda1989 Digital Imaging & Printers 8 30η Σεπ 2008 05:02
Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP peter την αλιέα Digital Imaging & Printers 0 4η Ιουν 2008 06:49
Εκτυπωτής tinkerbell Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 16 28 Νοε 2007 15:00
Νέα Printer - 3 λειτουργίες του εκτυπωτή σε 1 ... Cubeox Γενική Συζήτηση Hardware 2 21 Οκτ 2006 06:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.