![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poštovani prijatelji, JA čuti o novim printer software i želio bih znati više o Printer džokej softver? Kako to radi? Je li to rade za sve Pisači ili ovaj softver je raditi samo za odabranog pisača? Mogu preporučujemo ovaj softver za nekoga drugog? Please help ... |
|
| |||
| |||
| Printer džokej je samo još jedan tisak upravljanje softverom. To je za zamjenu prozora ispisa "software" koji obrađuje sve svoje poslove print To radi samo sa Epson printerima. |
|
| |||
| |||
| Pozdrav Aashaiba, Hvala za odgovor. Zahvalan sam vam za vaša pomoć. Kao što ti kažeš, to radi samo sa Epson printerima. Ja imati jedno pitanje u mom srcu. Je li ovaj softver je izradio Epson tiskari? Samo sam vas pitati. Anyway Hvala vam vrlo mnogo za svoju veliku podršku. |
|
| |||
| |||
| Od ono što sam pročitao da nije napravio moj Epson nego "C-Horse Software Inc" |
|
| |||
| |||
| Pozdrav Aashaiba, Ako je moguće za vas, Možete li molimo vas pošaljite mene koji link gdje ste pročitali. Htio bih čitati i povećanje mog znanja. Ja također koristiti Google pretragu i našli rezultirati korištenje "C-Horse Software Inc" ključne riječi. Opet puno hvala za pomoć. |
|
| |||
| |||
| To je očito C-horse softver jer, kaže se na http://www.c-horsesoftware.com/ |
|
| |||
| |||
| Pozdrav Aashaiba, Ja posjetim taj URL i dobio sam sve potrebne informacije o Printer džokej softver. Please help me u još jednu stvar, ako znate bilo koju online pisač tinte patrone, laserske patrone toner, papir i druge dijelove dobavljača pisača s osiguranja kvalitete koji je u svom najboljem znanju molimo predlažemo mene. Hvala na pomoći unaprijed ... David. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lazer vs Inkjet Printer Printer? | settoogo | Digital Imaging & Pisači | 3 | 3. ožujak 2009 22:54 |
| Dell 720 pisača sa poruka o pogrešci Navedeni printer moniter je unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Pisači | 8 | 30. Ruj 2008 05:02 |
| Printer oštećivanje pisača. POMOĆ | Petra ribar | Digital Imaging & Pisači | 0 | 4. lipnja 2008 06:49 |
| Printer | tinkerbell | Networking, Modemi & VoIP | 16 | 28. studeni 2007 15:00 |
| Novi Printer - 3 funkcije u 1 pisač ... | Cubeox | General Hardware Chat | 2 | 21. listopad 2006 06:34 |
| Thread Tools | |
| |