kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Nyomtatható Jockey Software

Reply

Téma eszközök
Old Február 26, 2009, 03:47
Tiltott Group

Hello Friends,

Úgy hallom az új nyomtatószoftvert, és szeretnék többet tudni Nyomtatható Jockey szoftver? Hogyan működik? Van-e munka minden nyomtató vagy a szoftver a munka csak a kijelölt nyomtatók? Meg tudjuk ajánlani ezt a szoftvert, hogy valaki más?

Kérem, segítsen ...
Old Február 26, 2009, 11:39
Csoport tagja

Nyomtatható Jockey is csak egy nyomtatási szoftver. Meg kell, hogy a Windows nyomtatási "szoftver", amely kezeli az összes nyomtatási feladatot

Ez csak akkor működik együtt Epson nyomtatók.
Old Március 1, 2009, 23:27
Tiltott Group

Hello Aashaiba,

Köszönöm a választ. Én hálás neked a segítséget. Ahogy mondja, csak dolgozik Epson nyomtatók. Nekem van egy kérdés az agyamban. Ez a szoftver által Epson nyomtatók? Csak kérdezze meg.

Egyébként köszönet neked nagyon nagy az Ön támogatására.
Old Március 2 2009, 10:16
Csoport tagja

Abból, amit elolvastam, azt nem tette Epson de a "C-Horse Software Inc."
Old Március 2, 2009, 23:14
Tiltott Group

Hello Aashaiba,

Ha tudni, Legyen szíves küld én a kapcsolatot, ha elolvassa azt. Azt szeretném, hogy elolvassa, és növelni tudomásom. Én is a Google keresés, és megállapította, az eredményt a használata a "C-Horse Software Inc." kulcsszó.

Megint nagyon köszönöm neked segíteni.
Old Március 3, 2009, 07:53
Csoport tagja

Ez természetesen a C-ló szoftvert, mert azt mondja, a http://www.c-horsesoftware.com/
Old Március 3, 2009, 22:38
Tiltott Group

Hello Aashaiba,

Azt, hogy a látogatás url és én minden információ Nyomtatható Jockey szoftver. Kérem, segítsen nekem még egy dolog, ha tudok online nyomtató tintapatron, lézer festékkazettákat, papír, nyomtató és egyéb részein szállító minőségbiztosítás, amely a legjobb tudását akkor azt sugallják nekem.

Köszönöm a segítséget előre ...
David.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.