![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Friends, Úgy hallom az új nyomtatószoftvert, és szeretnék többet tudni Nyomtatható Jockey szoftver? Hogyan működik? Van-e munka minden nyomtató vagy a szoftver a munka csak a kijelölt nyomtatók? Meg tudjuk ajánlani ezt a szoftvert, hogy valaki más? Kérem, segítsen ... |
|
| |||
| |||
| Nyomtatható Jockey is csak egy nyomtatási szoftver. Meg kell, hogy a Windows nyomtatási "szoftver", amely kezeli az összes nyomtatási feladatot Ez csak akkor működik együtt Epson nyomtatók. |
|
| |||
| |||
| Hello Aashaiba, Köszönöm a választ. Én hálás neked a segítséget. Ahogy mondja, csak dolgozik Epson nyomtatók. Nekem van egy kérdés az agyamban. Ez a szoftver által Epson nyomtatók? Csak kérdezze meg. Egyébként köszönet neked nagyon nagy az Ön támogatására. |
|
| |||
| |||
| Abból, amit elolvastam, azt nem tette Epson de a "C-Horse Software Inc." |
|
| |||
| |||
| Hello Aashaiba, Ha tudni, Legyen szíves küld én a kapcsolatot, ha elolvassa azt. Azt szeretném, hogy elolvassa, és növelni tudomásom. Én is a Google keresés, és megállapította, az eredményt a használata a "C-Horse Software Inc." kulcsszó. Megint nagyon köszönöm neked segíteni. |
|
| |||
| |||
| Ez természetesen a C-ló szoftvert, mert azt mondja, a http://www.c-horsesoftware.com/ |
|
| |||
| |||
| Hello Aashaiba, Azt, hogy a látogatás url és én minden információ Nyomtatható Jockey szoftver. Kérem, segítsen nekem még egy dolog, ha tudok online nyomtató tintapatron, lézer festékkazettákat, papír, nyomtató és egyéb részein szállító minőségbiztosítás, amely a legjobb tudását akkor azt sugallják nekem. Köszönöm a segítséget előre ... David. |