פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

רוכב תוכנה למדפסת

Reply

שרשרת כלים
Old 26 פבואר 2009, 03:47
קבוצת מגורש

Default רוכב תוכנה למדפסת

שלום חברים,

אני לשמוע על המדפסת החדשה התוכנה ואני רוצה לדעת יותר על מדפסת רוכב התוכנה? איך זה עובד? האם זה עובד עבור מדפסות או כל תוכנה זה הוא עובד רק נבחר מדפסות? אנחנו יכולים להמליץ על תוכנה זו לחלק אחד אחר?

אנא עזרו ...
Old 26 פבואר 2009, 11:39
חבר קבוצת

מדפסת רוכב הוא רק עוד דפוס ניהול התוכנה. זה להחליף את Windows הדפסה "תוכנה" אשר מטפלת בכל עבודות הדפסה

זה עובד רק עם למדפסות Epson.
Old 1 מרס 2009, 23:27
קבוצת מגורש

שלום Aashaiba,

תודה על התשובה שלך. אני אסיר תודה לך על העזרה שלך. כמו שאמרת, זה עובד רק עם למדפסות Epson. יש לי שאלה אחת את דעתי. האם זה מתבצע על ידי תוכנה למדפסות Epson? אני רק שואלת אותך.

בכל מקרה תודה רבה לך על התמיכה שלך נהדר.
Old 2 מרץ 2009, 10:16
חבר קבוצת

לפי מה קראתי את זה הוא לא עשה לי את Epson אלא על ידי "סוס C-תוכנה בע"מ"
Old 2 מרס 2009, 23:14
קבוצת מגורש

שלום Aashaiba,

אם אפשרי בשבילך, אתה יכול בבקשה לשלוח לי את הקישור שבו אתה קורא את זה. אני רוצה לקרוא את זה ולהגדיל את הידע שלי. גם אני משתמש ב-Google חיפוש ומצאתי את התוצאה עם השימוש "C-סוס תוכנה בע"מ" מילת מפתח.

שוב תודה רבה לך על העזרה.
Old 3 מרס 2009, 07:53
חבר קבוצת

זה כמובן C-תוכנת הסוס, כי זה אומר על זה http://www.c-horsesoftware.com/
Old 3 מרס 2009, 22:38
קבוצת מגורש

שלום Aashaiba,

אני בקר כי כתובת האתר ויש לי את כל המידע על מדפסת רוכב התוכנה. אנא עזרו לי עוד דבר אחד, אם אתה יודע כל מקוונים דיו למדפסת דיו, דיו לייזר בטונר, נייר ועוד חלקים מדפסת עם הספק של הבטחת איכות, שהיא הטובה ביותר את הידע שלך אז בבקשה להציע לי.

תודה על העזרה מראש ...
דוד.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Lazer לעומת למדפסת דיו למדפסת? settoogo Digital Imaging & מדפסות 3 3rd מרץ 2009 22:54
Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown themadpanda1989 Digital Imaging & מדפסות 8 30 ספטמבר 2008 05:02
פגיעה מדפסת יציאת מדפסת. עזרה פיטר את הדייג Digital Imaging & מדפסות 0 4th יוני 2008 06:49
מדפסת tinkerbell רישות, מודמים & VoIP 16 -28 נובמבר 2007 15:00
מדפסת חדשה - 3 פונקציות 1 המדפסת ... Cubeox כללי חומרה צ 'אט 2 21st אוקטובר 2006 06:34
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.