mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Spausdintuvas Jockey Programinė įranga

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 26, 2009, 03:47
Banned Group

Default Spausdintuvas Jockey Programinė įranga

Hello Friends,

Aš esu girdėjusi apie naujas spausdintuvui ir norėčiau daugiau sužinoti apie Spausdintuvas Jockey programinė įranga? Kaip tai veikia? Ar darbo visiems spausdintuvams ar ši programinė įranga dirba tik atrinktus spausdintuvai? Ar galime rekomenduoti šią programinę įrangą, kai vienas kitam?

Please help ...
Old Vasaris 26, 2009, 11:39
Narys

Spausdintuvas Jockey yra tik kita spausdinimo valdymo programinę įrangą. Jis pakeis Windows Printing "Programinė įranga", kuri tvarko visus savo užduotis spausdinti

Ji veikia tik su "Epson" spausdintuvai.
Old Kovas 1, 2009, 23:27
Banned Group

Sveiki Aashaiba,

Ačiū už atsakymą. Aš dėkinga už jūsų pagalbą. Kaip tu sakai, tai veikia tik su "Epson" spausdintuvai. Turiu vieną klausimą į mano protą. Ar ši programinė įranga yra padaryta Epson "spausdintuvai? Aš tiesiog paklausti.

Anyway Ačiū jums labai už Jūsų didelę paramą.
Old Kovas 2, 2009, 10:16
Narys

Iš to, ką aš perskaičiau tai nėra padaryta, bet mano "Epson" C-Arklys Software Inc "
Old Kovas 2, 2009, 23:14
Banned Group

Sveiki Aashaiba,

Jei įmanoma tau, Ar galite atsiųsti man šią nuorodą, kur Jūs jį perskaityti. Norėčiau perskaityti ir padidinti savo žinias. Aš taip pat naudoja Google paieškos ir rasti naudojant rezultatas "C-Arklys Software Inc" žodį.

Again thank you very much for you help.
Old Kovas 3, 2009, 07:53
Narys

Tai akivaizdžiai C-Arklys programinę įrangą, nes ji sako, kad dėl http://www.c-horsesoftware.com/
Old Kovas 3, 2009, 22:38
Banned Group

Sveiki Aashaiba,

Grįžtu, kad URL, ir aš visa Spausdinti Jockey programinės įrangos informaciją. Prašome padėti man dar vienas dalykas, jei žinai, bet internete spausdintuvų kasetės, lazerinių kasečių tonerio, popieriaus ir kitų atsarginių dalių tiekėjo, kokybės užtikrinimas, kuris geriausias jūsų žinios, tai prašome pasiūlyti man.

Ačiū už pagalbą iš anksto ...
Dovydo.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Lazer vs Spausdintuvas rašalinis spausdintuvas? settoogo Digital Imaging & Printers 3 3 kovas 2009 22:54
Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma themadpanda1989 Digital Imaging & Printers 8 30 rugsėjis 2008 05:02
Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA Peter žvejys Digital Imaging & Printers 0 4 birželis 2008 06:49
Spausdintuvas Tinkerbell Networking, Modems & VoIP 16 Lapkritis 28, 2007 15:00
Naujas spausdintuvas - 3 funkcijos 1 spausdintuvas ... Cubeox General Hardware Chat 2 21 spalis 2006 06:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.