![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello Friends, Aš esu girdėjusi apie naujas spausdintuvui ir norėčiau daugiau sužinoti apie Spausdintuvas Jockey programinė įranga? Kaip tai veikia? Ar darbo visiems spausdintuvams ar ši programinė įranga dirba tik atrinktus spausdintuvai? Ar galime rekomenduoti šią programinę įrangą, kai vienas kitam? Please help ... |
|
| |||
| |||
| Spausdintuvas Jockey yra tik kita spausdinimo valdymo programinę įrangą. Jis pakeis Windows Printing "Programinė įranga", kuri tvarko visus savo užduotis spausdinti Ji veikia tik su "Epson" spausdintuvai. |
|
| |||
| |||
| Sveiki Aashaiba, Ačiū už atsakymą. Aš dėkinga už jūsų pagalbą. Kaip tu sakai, tai veikia tik su "Epson" spausdintuvai. Turiu vieną klausimą į mano protą. Ar ši programinė įranga yra padaryta Epson "spausdintuvai? Aš tiesiog paklausti. Anyway Ačiū jums labai už Jūsų didelę paramą. |
|
| |||
| |||
| Iš to, ką aš perskaičiau tai nėra padaryta, bet mano "Epson" C-Arklys Software Inc " |
|
| |||
| |||
| Sveiki Aashaiba, Jei įmanoma tau, Ar galite atsiųsti man šią nuorodą, kur Jūs jį perskaityti. Norėčiau perskaityti ir padidinti savo žinias. Aš taip pat naudoja Google paieškos ir rasti naudojant rezultatas "C-Arklys Software Inc" žodį. Again thank you very much for you help. |
|
| |||
| |||
| Tai akivaizdžiai C-Arklys programinę įrangą, nes ji sako, kad dėl http://www.c-horsesoftware.com/ |
|
| |||
| |||
| Sveiki Aashaiba, Grįžtu, kad URL, ir aš visa Spausdinti Jockey programinės įrangos informaciją. Prašome padėti man dar vienas dalykas, jei žinai, bet internete spausdintuvų kasetės, lazerinių kasečių tonerio, popieriaus ir kitų atsarginių dalių tiekėjo, kokybės užtikrinimas, kuris geriausias jūsų žinios, tai prašome pasiūlyti man. Ačiū už pagalbą iš anksto ... Dovydo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Lazer vs Spausdintuvas rašalinis spausdintuvas? | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3 kovas 2009 22:54 |
| Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30 rugsėjis 2008 05:02 |
| Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA | Peter žvejys | Digital Imaging & Printers | 0 | 4 birželis 2008 06:49 |
| Spausdintuvas | Tinkerbell | Networking, Modems & VoIP | 16 | Lapkritis 28, 2007 15:00 |
| Naujas spausdintuvas - 3 funkcijos 1 spausdintuvas ... | Cubeox | General Hardware Chat | 2 | 21 spalis 2006 06:34 |
| Temos įrankiai | |
| |