mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Reply

Thread Tools
Old Februāris 26, 2009, 03:47
Banned Group

Hello Friends,

Es dzirdēju par jaunu printeri programmatūru un es gribētu uzzināt vairāk par Printer Jockey Software? Kā tas darbojas? Vai tas strādā visām Printeri vai šī programmatūra ir strādāt tikai izvēlētos printeri? Mēs varam ieteikt šo programmatūru, lai dažas cits?

Please help ...
Old Februāris 26, 2009, 11:39
Loceklis

Printeris Jockey ir tikai vēl viena drukas pārvaldības programmatūru. Tas ir aizvietot windows druka "programmatūru", kas rīkojas ar visu drukas darbu

Tas darbojas tikai ar Epson printeriem.
Old Marts 1, 2009, 23:27
Banned Group

Hello Aashaiba,

Paldies par Jūsu atbildi. Es pateicos jums par jūsu palīdzību. Kā jūs sakāt, tas darbojas tikai ar Epson printeriem. Man ir viens jautājums manā prātā. Vai šī programmatūra veic Epson printeri? Es tikai lūdzu jūs.

Anyway Thanks you very much jūsu liels atbalsts.
Old 2 marts 2009, 10:16
Loceklis

No tā, ko esmu izlasījis tā netiek veikta mana Epson bet ar "C-Zirgu Software Inc"
Old 2 marts 2009, 23:14
Banned Group

Hello Aashaiba,

Ja iespējams, jums, iespējams, lūdzu nosūtīt man saiti kur jums izlasīt. Es gribētu to izlasīt un paaugstinātu savu zināšanu. Es arī izmantot Google meklēšanu un konstatē rezultātu izmantošanai kopā ar "C-Zirgu Software Inc" atslēgvārdu.

Again thank you very much for you help.
Old 3 marts 2009, 07:53
Loceklis

Tas ir acīmredzami C-zirgs programmatūras, jo saka, ka tā par http://www.c-horsesoftware.com/
Old 3 marts 2009, 22:38
Banned Group

Hello Aashaiba,

Es apmeklēju šo URL, un es saņēmu visu informāciju par Printeris Jockey Software. Lūdzu palīdziet man vēl viena lieta, ja jūs zināt, jebkurā online printeru tintes kārtridži, lāzera tonera kasetnes, papīra un citu printera daļu piegādātājs, kvalitātes nodrošināšana, kas ir labākais savas zināšanas, tad, lūdzu, ieteikt man.

Thanks for your help iepriekš ...
David.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.