![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hello Friends,
Es dzirdēju par jaunu printeri programmatūru un es gribētu uzzināt vairāk par Printer Jockey Software? Kā tas darbojas? Vai tas strādā visām Printeri vai šī programmatūra ir strādāt tikai izvēlētos printeri? Mēs varam ieteikt šo programmatūru, lai dažas cits? Please help ... |
|
|
|||
|
|||
|
Printeris Jockey ir tikai vēl viena drukas pārvaldības programmatūru. Tas ir aizvietot windows druka "programmatūru", kas rīkojas ar visu drukas darbu
Tas darbojas tikai ar Epson printeriem. |
|
|
|||
|
|||
|
Hello Aashaiba,
Paldies par Jūsu atbildi. Es pateicos jums par jūsu palīdzību. Kā jūs sakāt, tas darbojas tikai ar Epson printeriem. Man ir viens jautājums manā prātā. Vai šī programmatūra veic Epson printeri? Es tikai lūdzu jūs. Anyway Thanks you very much jūsu liels atbalsts. |
|
|
|||
|
|||
|
No tā, ko esmu izlasījis tā netiek veikta mana Epson bet ar "C-Zirgu Software Inc"
|
|
|
|||
|
|||
|
Hello Aashaiba,
Ja iespējams, jums, iespējams, lūdzu nosūtīt man saiti kur jums izlasīt. Es gribētu to izlasīt un paaugstinātu savu zināšanu. Es arī izmantot Google meklēšanu un konstatē rezultātu izmantošanai kopā ar "C-Zirgu Software Inc" atslēgvārdu. Again thank you very much for you help. |
|
|
|||
|
|||
|
Tas ir acīmredzami C-zirgs programmatūras, jo saka, ka tā par http://www.c-horsesoftware.com/
|
|
|
|||
|
|||
|
Hello Aashaiba,
Es apmeklēju šo URL, un es saņēmu visu informāciju par Printeris Jockey Software. Lūdzu palīdziet man vēl viena lieta, ja jūs zināt, jebkurā online printeru tintes kārtridži, lāzera tonera kasetnes, papīra un citu printera daļu piegādātājs, kvalitātes nodrošināšana, kas ir labākais savas zināšanas, tad, lūdzu, ieteikt man. Thanks for your help iepriekš ... David. |