rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Oprogramowanie drukarki Jockey

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 lutego 2009, 03:47
Banned Grupa

Default Oprogramowanie drukarki Jockey

Szanowni Przyjaciele,

Słyszałem o nowych oprogramowania drukarki i chciałbym się dowiedzieć więcej na temat drukarki Jockey Software? Jak to działa? Czy jest to praca dla wszystkich drukarek lub programu jest praca tylko dla wybranych drukarek? Czy zalecamy tego oprogramowania, aby ktoś inny?

Prosimy o pomoc ...
Old 26 lutego 2009, 11:39
Członek grupy

Drukarka jest po prostu inny Jockey drukowania zarządzania oprogramowaniem. To jest zastąpienie okna drukowania "oprogramowania", która obsługuje wszystkie zadania drukowania

To działa tylko z drukarkami Epson.
Old 1 marca 2009, 23:27
Banned Grupa

Hello Aashaiba,

Dziękujemy za odpowiedź. I wdzięczny za pomoc. Jak można powiedzieć, on działa tylko z drukarkami Epson. Mam jedno pytanie w moim umyśle. Czy to oprogramowanie jest przez drukarek Epson? Ja tylko prosić.

Anyway thanks you very much for your great support.
Old 2 marca 2009, 10:16
Członek grupy

Z tego, co mam czytać to nie mój Epson, ale przez "C-Horse Software Inc"
Old 2 marca 2009, 23:14
Banned Grupa

Hello Aashaiba,

Jeśli jest to możliwe dla ciebie, Czy mogę prosić o wysłanie mi się, że link, gdzie można go odczytać. Chciałbym, aby ją przeczytać i zwiększyć swoją wiedzę. Używam również wyszukiwania Google i znaleźć wynik z wykorzystaniem "C-Horse Software Inc" słowa.

Again thank you very much for you help.
Old 3 marca 2009, 07:53
Członek grupy

Jest to oczywiście C konia oprogramowania, ponieważ mówi ona o http://www.c-horsesoftware.com/
Old 3 marca 2009, 22:38
Banned Grupa

Hello Aashaiba,

I pod adres URL i mam wszystkie informacje na temat drukarki Jockey Oprogramowania. Proszę mi pomóc w jeszcze jednej rzeczy: Jeśli znasz jakieś naboje drukujące online drukarki laserowe tonerem, papier, drukarki i inne części z dostawcą systemu zapewniania jakości, która jest najlepiej w swoją wiedzę, proszę sugerować mnie.

Thanks for your help in advance ...
Dawida.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.