![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua prieteni, Am auzit despre noi software-ul imprimantei şi aş dori să ştiu mai multe despre Printer Jockey Software-ul? Cum funcţionează? Este de lucru pentru toate imprimantele sau software-ul este acest lucru doar pentru imprimante selectate? Pot să vă recomandăm acest software pentru unele un altceva? Vă rugăm să ajute ... |
|
| |||
| |||
| Printer Jockey imprimare este doar un alt software de management. Este pentru a înlocui ferestrele de tipărire "soft", care se ocupă de toate-ul dvs. de imprimare de locuri de muncă Aceasta funcţionează numai cu imprimantele Epson. |
|
| |||
| |||
| Bună ziua Aashaiba, Vă mulţumim pentru răspuns. Am recunoscător pentru ajutor. Aşa cum aţi spus, El funcţionează doar cu imprimantele Epson. Am o întrebare în mintea mea. Este acest software-ul este realizat de imprimante Epson? M-am să te întreb. Oricum Multumesc foarte mult pentru o mare sprijin. |
|
| |||
| |||
| Din ceea ce am citit, nu este făcut mea Epson, dar cu "C-Horse Software Inc" |
|
| |||
| |||
| Bună ziua Aashaiba, Dacă este posibil pentru tine, poti sa te rog trimite-mi care se leagă în cazul în care aţi citit-o. Aş dori să-l citiţi şi să sporească cunoştinţele mele. Am folosi, de asemenea, de căutare Google şi am găsit acest rezultat cu utilizarea de "C-Horse Software Inc" cuvinte-cheie. Din nou, vă mulţumesc foarte mult pentru ai ajuta. |
|
| |||
| |||
| Este în mod evident, C-cal de software, pentru că spune că pe http://www.c-horsesoftware.com/ |
|
| |||
| |||
| Bună ziua Aashaiba, Am vizita că URL-ul şi am primit toate informaţiile de pe imprimantă Jockey Software. Te rog, ajută-mă într-un singur lucru, dacă ştiţi că orice online imprimantă cartuşe de cerneală, laser cartuşe de toner, hârtie, şi în alte părţi imprimantă cu furnizorul de asigurare a calităţii, care este în cele mai bune cunoştinţe, atunci vă rugăm să vă sugerăm să-mi. Vă mulţumim pentru ajutorul dvs. în avans ... David. |
![]() |
|
| Marcaje |