menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Tlačiareň Jockey Software

Reply

Thread Tools
Old 26.února 2009, 03:47
Banned Skupina

Default Tlačiareň Jockey Software

Ahoj kamaráti,

Počul som o novom software tlačiarne a chcel by som vedieť viac o tlačiareň Jockey Software? Ako to funguje? Je to práca pre všetky tlačiarne, alebo tento softvér je práca len pre vybrané tlačiarne? Môžeme odporučiť tento softvér na niekom inom?

Prosím pomôžte ...
Old 26.února 2009, 11:39
Člen Skupina

Tlačiareň Jockey je len ďalší softvér pre správu tlače. Je nahradiť oknami tlač "softvér", ktorý spracováva všetky vaše tlačové úlohy

To funguje iba s tlačiarňami Epson.
Old 1.března 2009, 23:27
Banned Skupina

Dobrý deň Aashaiba,

Ďakujeme za vašu odpoveď. Som vďačná, aby vám za vašu pomoc. Ako vravíte, to funguje len s tlačiarňami Epson. Mám jednu otázku, v mojej mysli. Je tento softvér je vykonaný tlačiarne Epson? Len som vás požiadať.

Každopádně Vďaka vám ďakujem za vašu veľkú podporu.
Old 2. marca 2009, 10:16
Člen Skupina

Z toho, čo som čítal, že nie je špecifikovaná, ale podľa môjho Epson "C-Software Inc Horse"
Old 2.března 2009, 23:14
Banned Skupina

Dobrý deň Aashaiba,

Ak je to možné u vás, môžete mi to prosím poslať odkaz, kde ste si ho prečítali. Chtěl bych, aby to čítal a zvýšenie mojich vedomostí. Já tiež použiť google hľadať a zistil, že výsledok s použitím "C-Software Inc Horse" kľúčového slova.

Opäť ďakujeme vám za pomoc.
Old 3.marca 2009, 07:53
Člen Skupina

Je to samozrejme C-kone softvér, pretože hovorí, že na http://www.c-horsesoftware.com/
Old 3.marca 2009, 22:38
Banned Skupina

Dobrý deň Aashaiba,

I návšteva url a že som všetky údaje pre tlačiarne Jockey Software. Prosím pomôžte mi v jednu vec, viete-li akejkoľvek online tlačiarne atramentové kazety, tonerové kazety laser, papier, tlačiareň a ostatné časti dodávateľ s zabezpečovania kvality, ktorá je najlepšie vo svojej znalosti potom mi prosím navrhnúť.

Ďakujeme za vašu pomoc, vopred ...
David.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.