![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поштовани пријатељи, ЈА чути о новим принтер софтуаре и желео бих знати више о Принтер џокеј софтвер? Како то ради? Да ли је то раде за све Штампачи или овај софтвер је радити само за одабраног штампача? Могу препоручујемо овај софтвер за неког другог? Плеасе хелп ... |
|
| |||
| |||
| Принтер џокеј је само још један штампу управљање софтвером. То је за замену прозора штампања "софтуаре" који обрађује све своје послове штампај То ради само са ЕПСОН принтери. |
|
| |||
| |||
| Поздрав Аасхаиба, Хвала за одговор. Захвалан сам вам за ваша помоћ. Као што ти кажеш, то ради само са ЕПСОН принтери. Ја имати једно питање у мом срцу. Да ли је овај софтвер је израдио ЕПСОН тискар? Само сам вас питати. Аныуаы Хвала вам веома много за своју велику подршку. |
|
| |||
| |||
| Од оно што сам прочитао да није направио мој ЕПСОН него "Ц-Хорсе Софтуаре Инц" |
|
| |||
| |||
| Поздрав Аасхаиба, Ако је могуће за вас, моћи те угодити послати мене који линк где сте прочитали. Хтео бих читати и повећање мог знања. Ја такође користити Гоогле претрагу и нашли резултирати коришћење "Ц-Хорсе Софтуаре Инц" кључне речи. Опет пуно хвала за помоћ. |
|
| |||
| |||
| То је очигледно Ц-хорсе софтвер јер, каже се на хттп://ууу.ц-хорсесофтуаре.цом/ |
|
| |||
| |||
| Поздрав Аасхаиба, Ја посетим тај УРЛ и добио сам све потребне информације о Принтер џокеј софтвер. Плеасе хелп ме у још једну ствар, ако знате било коју онлине штампач мастила Патрон, ласерске Патрон тонер, папир и друге делове добављача штампача са осигурања квалитета који је у свом најбољем знању молимо предлажемо мене. Хвала на помоћи унапред ... Давид. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лазер вс Инкјет Принтер Принтер? | сеттоого | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 3 март 2009 22:54 |
| Делл 720 штампача са порука о грешци Наведени принтер монитер је ункоун | тхемадпанда1989 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 8 | 30. сеп 2008 05:02 |
| Принтер оштећивање штампача. ПОМОЋ | Петра Рибар | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 4. јуна 2008 06:49 |
| Принтер | тинкербелл | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 16 | 28 новембар 2007 15:00 |
| Нови Принтер - 3 функције у 1 штампач ... | Цубеокс | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 21 октобар 2006 06:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |