![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Arkadaşlar, Ben yeni yazıcı yazılımı duymak ve Yazıcı Jockey Yazılım hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsunuz? Nasıl çalışıyor? Tüm Yazıcılar veya bu yazılım için çalışmak mıdır sadece seçili yazıcılar için çalışır mı? Bazı kimse için bu yazılımı tavsiye edebilir misiniz? Lütfen yardım ... |
|
| |||
| |||
| Yazıcı Jockey sadece başka bir yazdırma yönetim yazılımıdır. Bu, tüm yazdırma işlerini yönetir "yazılım" windows baskı değiştirmektedir Sadece Epson yazıcılar ile çalışır. |
|
| |||
| |||
| Merhaba Aashaiba, Cevabınız için teşekkürler. Ben size yardım için şükran duyuyorum. Siz söyleyin, sadece Epson yazıcılar ile çalışır. Kafamda bir soru var. Bu yazılım Epson yazıcılar yapılır mı? Sadece rica ediyoruz. Büyük destek çok değer Neyse teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Bunu benim Epson fakat "C-At Software Inc" tarafından değil okuduklarımızın Gönderen |
|
| |||
| |||
| Merhaba Aashaiba, Eğer senin için, bana bir link yollamayı miyiz mümkün burada okudum. Onu okumak ve bilgi artırmak istiyorum. Ayrıca google arama kullanmak ve kullanımı sonucunda "C-At Software Inc" bulundu anahtar kelime. Yine çok için teşekkür ederim yardımcı olur. |
|
| |||
| |||
| Bu tabii ki C's at yazılım çünkü bunu söylüyor http://www.c-horsesoftware.com/ |
|
| |||
| |||
| Merhaba Aashaiba, Bu url'yi ve Yazıcı Jockey Yazılım tüm bilgiler var ziyaret edin. Eğer herhangi bir çevrimiçi yazıcı mürekkep kartuşları biliyorum Lütfen bir şey daha var içinde, bana yardımcı olan bilgilerinizi en iyi o zaman bana öneririz lütfen kalite güvencesi ile lazer Toner kartuş, kağıt, yazıcı ve diğer parçaları tedarikçi. Peşin Thanks for your help ... David. |
![]() |
|
| Bookmarks |