менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Програмне забезпечення принтера Jockey

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 лютого 2009, 03:47
Забороненої угруповання

Default Програмне забезпечення принтера Jockey

Привіт, друзі,

Я чув про нове програмне забезпечення принтера і я хотів би знати більше про можливості принтера Jockey програмне забезпечення? Як це працює? Це працює для всіх принтерів чи це програмне забезпечення є робота тільки для обраних принтерів? Чи можемо ми рекомендувати цю програму кому-небудь ще?

Будь ласка, допоможіть ...
Old 26 лютого 2009, 11:39
Член групи

Принтер Жокей просто іншого програмного забезпечення управління друком. Вона повинна замінити Windows Printing "програмне забезпечення", який обробляє всі ваші завдання на друк

Вона працює тільки з принтерами Epson.
Old 1 березня 2009, 23:27
Забороненої угруповання

Привіт Aashaiba,

Спасибі за Вашу відповідь. Я вдячна вам за вашу допомогу. Як ти говориш, він працює тільки з принтерами Epson. У мене одне питання в моїй свідомості. Це програмне забезпечення проводиться принтерах Epson? Я просто прошу вас.

У будь-якому випадку Спасибо вам большое за вашу велику підтримку.
Old 2 березня 2009, 10:16
Член групи

З того, що я прочитав це не зробили мої Epson, а "С-Horse Software Inc"
Old 2 березня 2009, 23:14
Забороненої угруповання

Привіт Aashaiba,

Якщо це можливо для Вас, могли б ви надіслати мені, що посилання, по якій ви його прочитали. Я хотів би прочитати його і збільшити свої знання. Я також використовую Google Search і знайшов результату з використанням "С-Horse Software Inc" ключове слово.

Знову спасибі вам допомогти.
Old 3 березня 2009, 07:53
Член групи

Це, очевидно, C-кінь програмного забезпечення, оскільки вона каже, що на http://www.c-horsesoftware.com/
Old 3 березня 2009, 22:38
Забороненої угруповання

Привіт Aashaiba,

Я буваю, що URL, і я отримав всю інформацію на принтері Jockey Software. Будь ласка, допоможіть мені в ще одну річ: якщо ви що-небудь онлайн картриджів принтерів, лазерні картриджі з тонером, папером та іншими принтер постачальник запчастин з гарантією якості яких найкращі у своїх знаннях то, будь ласка, мені запропонувати.

Дякуємо за вашу допомогу заздалегідь ...
Давид.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Лазерні принтери проти струменевий принтер? settoogo Digital Imaging & Принтери 3 3 березня 2009 22:54
Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер themadpanda1989 Digital Imaging & Принтери 8 30 вересня 2008 05:02
Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА Петро Рибак Digital Imaging & Принтери 0 4 червня 2008 06:49
Принтер Tinkerbell Мережа, Модеми & VoIP 16 28 листопада 2007 15:00
Новий принтер - 3 функції в 1 принтер ... Cubeox Генеральний обладнання чат 2 21 жовтня 2006 06:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.