![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наистина много съжалявам, ако това е на грешното място, но аз съм безнадежден и отчаян! ![]() Имам две лаптопи двамата тичам изглед, моят съпруг е създаден така, че ние можем да споделят принтера, който е създаден от основните ни бюро нагоре бр. принтерът HP Deskjet 3840 Series. От една лаптоп работи чудесно не hassel, но за моя лаптоп (изненада изненада) всичко, което печат, щампи назад! Имам проверена и повторно проверена, че настройките са същите, които те са! Моля ви да публикувате в обикновен английски като моя компютър знанието е много ограничено! Благодаря Ви предварително |
|
| |||
| |||
| LOL! Благодарим Ви, че се движат в нея, howeve съм играчка с идеята за пускане в този един! Ако сте доверените си инстинкти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знаете ли, ако има HP софтуер на всеки един от компютрите? Ако има, може да има опция за обратно виждане изображението в настройките някъде. Не мога да ви помогна повече, защото аз наистина знам нищо за Vista (наистина е време за мен да научите)
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем Мрежови ми Принтер | DiOrio | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 31 Jan 2009 04:07 |
| Olivetti Както Принтер проблем | Пит-Рок | Digital Imaging & Принтери | 2 | 14 Юни 2008 13:55 |
| Общо Принтер - Мрежа конфигурация Проблем | Nikronius | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 8 февруари 2008 16:42 |
| HP1015 лазерен принтер Проблем | pudds | Digital Imaging & Принтери | 2 | 22 Дек 2007 00:19 |
| Проблем с USB устройства (флаш-диск, принтер и др. | kpbotbot | Дискове & сменяемите носители | 2 | 2ри септември 2007 01:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |