menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Tiskárna problém

Reply

Thread Nástroje
Old 17. listopadu 2007, 14:11
Nový člen skupiny

Jsem opravdu líto, když je to na špatném místě, ale i am beznadějný a zoufalý!

Mám dva notebooky jak spustit Vista, můj manžel je nastaven tak, že můžeme sdílet tiskárnu, která je založená na naší hlavní desk top PC. tiskárna HP Deskjet 3840 Series. Na jedné laptop to funguje skvěle hassel ne, ale na mém notebooku (překvapení překvapení) všechno, i vytisknout, tiskne vzad! Musím zkontrolovat a re-ověřil, že nastavení je stejné, které jsou! Prosím, mohl byste post v prostém angličtinu jako svůj počítač znalostí je velmi omezená!

Děkuji předem
Old 17.listopadu 2007, 14:33
Nový člen skupiny

válet se! Děkujeme za pohybující se, howeve jsem hračka s myšlenkou, že uvedení do this one! By si věřit mé instinkty
Old 17.listopadu 2007, 16:11
Moderátor skupiny

Nevíte, jestli existuje software HP na každém z počítačů?

Pokud existuje, může být možnost zrcadlit obraz v nastavení někde.

Nemůžu vám pomohou více, protože vím, co opravdu o Vista (opravdu je čas pro mě učí)

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.