![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem opravdu líto, když je to na špatném místě, ale i am beznadějný a zoufalý! ![]() Mám dva notebooky jak spustit Vista, můj manžel je nastaven tak, že můžeme sdílet tiskárnu, která je založená na naší hlavní desk top PC. tiskárna HP Deskjet 3840 Series. Na jedné laptop to funguje skvěle hassel ne, ale na mém notebooku (překvapení překvapení) všechno, i vytisknout, tiskne vzad! Musím zkontrolovat a re-ověřil, že nastavení je stejné, které jsou! Prosím, mohl byste post v prostém angličtinu jako svůj počítač znalostí je velmi omezená! Děkuji předem |
|
| |||
| |||
| válet se! Děkujeme za pohybující se, howeve jsem hračka s myšlenkou, že uvedení do this one! By si věřit mé instinkty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevíte, jestli existuje software HP na každém z počítačů? Pokud existuje, může být možnost zrcadlit obraz v nastavení někde. Nemůžu vám pomohou více, protože vím, co opravdu o Vista (opravdu je čas pro mě učí)