μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Εκτυπωτής πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17η Νοέμβρη 2007, 14:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εκτυπωτής πρόβλημα

Είμαι πραγματικά πραγματικά συγνώμη αν αυτό είναι σε λάθος θέση, αλλά είμαι απελπισμένος και απελπιστική!

Έχω δύο φορητοί υπολογιστές και οι δύο τρέχει Vista, ο άντρας μου έχει δημιουργηθεί, έτσι ώστε να μπορούν να μοιράζονται τον εκτυπωτή που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις βασικές μας desk top τεμ. ο εκτυπωτής HP Deskjet 3840 Series. Από τη μία laptop δεν λειτουργεί θαυμάσια HASSEL, αλλά για φορητό υπολογιστή μου (έκπληξη), τα πάντα θ εκτύπωσης, εκτυπώνει τα πίσω! Έχω ελέγξει και να ελέγχεται εκ νέου ότι οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες, που είναι! Παρακαλώ θα μπορούσατε να υπηρετούν στα αγγλικά ως απλό υπολογιστή μου γνώσεις είναι πολύ περιορισμένες!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Old 17 Νοεμβρίου, 2007, 14:33
Νέο Μέλος Ομάδα

γελάω δυνατά! Σας ευχαριστώ για τη μετακίνησή του, howeve έκανα παιχνίδι με την ιδέα για τη θέση της σε αυτό το ένα! Πρέπει να έχουμε αξιόπιστη μου ένστικτα
Old 17 Νοεμβρίου, 2007, 16:11
Συντονιστής Ομάδας

Ξέρετε αν υπάρχει λογισμικό HP για κάθε έναν από τους υπολογιστές;

Αν υπάρχει εκεί μπορεί να είναι μια επιλογή για να αντανακλά την εικόνα στις ρυθμίσεις κάπου.

Δεν μπορώ να σας βοηθήσει περισσότερο, διότι τίποτα δεν ξέρω πραγματικά περίπου Vista (πραγματικά η στιγμή για μένα να μάθετε)

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα Δίκτυα μου Εκτυπωτής DiOrio Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 31 Ιαν 2009 04:07
Τέλος πάντων Εκτυπωτής Olivetti πρόβλημα Πιτ-Rock Digital Imaging & Printers 2 14 Ιουν 2008 13:55
Επιμερισμένη Εκτυπωτής - Πρόβλημα Δικτύου Nikronius Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 8η Φεβ 2008 16:42
HP1015 Laser Printer Πρόβλημα pudds Digital Imaging & Printers 2 22 Δεκ. 2007 00:19
Πρόβλημα με το USB συσκευές (flash disk, εκτυπωτή, κ.λπ.. kpbotbot Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 2ο Sep 2007 01:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.