![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι πραγματικά πραγματικά συγνώμη αν αυτό είναι σε λάθος θέση, αλλά είμαι απελπισμένος και απελπιστική! ![]() Έχω δύο φορητοί υπολογιστές και οι δύο τρέχει Vista, ο άντρας μου έχει δημιουργηθεί, έτσι ώστε να μπορούν να μοιράζονται τον εκτυπωτή που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις βασικές μας desk top τεμ. ο εκτυπωτής HP Deskjet 3840 Series. Από τη μία laptop δεν λειτουργεί θαυμάσια HASSEL, αλλά για φορητό υπολογιστή μου (έκπληξη), τα πάντα θ εκτύπωσης, εκτυπώνει τα πίσω! Έχω ελέγξει και να ελέγχεται εκ νέου ότι οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες, που είναι! Παρακαλώ θα μπορούσατε να υπηρετούν στα αγγλικά ως απλό υπολογιστή μου γνώσεις είναι πολύ περιορισμένες! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| γελάω δυνατά! Σας ευχαριστώ για τη μετακίνησή του, howeve έκανα παιχνίδι με την ιδέα για τη θέση της σε αυτό το ένα! Πρέπει να έχουμε αξιόπιστη μου ένστικτα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξέρετε αν υπάρχει λογισμικό HP για κάθε έναν από τους υπολογιστές; Αν υπάρχει εκεί μπορεί να είναι μια επιλογή για να αντανακλά την εικόνα στις ρυθμίσεις κάπου. Δεν μπορώ να σας βοηθήσει περισσότερο, διότι τίποτα δεν ξέρω πραγματικά περίπου Vista (πραγματικά η στιγμή για μένα να μάθετε)
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα Δίκτυα μου Εκτυπωτής | DiOrio | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 31 Ιαν 2009 04:07 |
| Τέλος πάντων Εκτυπωτής Olivetti πρόβλημα | Πιτ-Rock | Digital Imaging & Printers | 2 | 14 Ιουν 2008 13:55 |
| Επιμερισμένη Εκτυπωτής - Πρόβλημα Δικτύου | Nikronius | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 8η Φεβ 2008 16:42 |
| HP1015 Laser Printer Πρόβλημα | pudds | Digital Imaging & Printers | 2 | 22 Δεκ. 2007 00:19 |
| Πρόβλημα με το USB συσκευές (flash disk, εκτυπωτή, κ.λπ.. | kpbotbot | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 2ο Sep 2007 01:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |