manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Printer problem

Reply

Thread Tools
Old 17. studeni 2007, 14:11
Novi član grupe

Default Printer problem

Ja sam stvarno jako žao ako je to u pogrešnom mjestu, ali ja sam beznadan i očajan!

Imam dva prijenosna računala i trčanje vidik, moj muž je postavljen tako da možemo dijeliti printer koji je podešen na naš glavni stol vrh pc. na pisač HP Deskjet 3840 Series. Na jednoj laptop radi bez hassel predivno, ali na moj laptop (iznenaditi iznenaditi) sve što print, grafika unatrag! Imam ček i ponovno provjeriti da su postavke iste, što su! Molimo vas mogli postavljati u običnom Engleski kao moj računalo znanje je vrlo ograničen!

Hvala vam unaprijed
Old 17. studenog 2007, 14:33
Novi član grupe

Default Printer problem

lol! Hvala vam što ste se kreće to howeve sam igračku s idejom stavljajući ga u ovo! Trebali ste pouzdana moje instinkata
Old 17. studenog 2007, 16:11
Moderator / ica grupe

Default Printer problem

Znate li ako postoji HP softvera na svakom od računala?

Ako postoji svibanj biti tu opciju u ogledalo sliku u postavkama negdje.

Ne mogu vam pomoći, jer više ništa ne znam stvarno o Vidik (stvarno je vrijeme za mene da biste saznali)

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.