![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én tényleg nagyon sajnálom, ha ez a baj, de én vagyok reménytelen és kétségbeejtő!
![]() Van egy két laptopok mindkét távon kilátás, a férjem hozott létre annak érdekében, hogy tudjuk megosztani a nyomtatót, amely készen áll-e a fő asztalra db. A nyomtató a HP DeskJet 3840 Series. Az egyik laptopon működik csodálatosan nem Hassel, de az én laptop (meglepetés meglepetés), amit print, nyomat visszafelé! Azt ellenőrizték, és újra ellenőrzik, hogy a beállítások azonosak, azok! Kérjük tudnád elküldeni egyszerű angol, mint a számítógépet és a tudás igen korlátozott! Thank you in advance |
|
|
|||
|
|||
|
hangosan nevet! Köszönjük, hogy a mozgás, a játék howeve én azzal az elgondolással, ami ebben egyet! Ha már megbízható én ösztönök
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tudja, ha a HP szoftver mind a számítógépen?
Ha lehet egy lehetőséget, hogy tükröt a képet a beállítások valahol. Nem tudok segíteni neked, mert tudom, nem igazán mintegy Vista (tényleg az ideje, hogy megtanulják)