rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Drukarka problem

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 listopada 2007, 14:11
Nowe państwa grupy

Default Drukarka problem

Jestem naprawdę bardzo przepraszam, jeśli ten znajduje się w niewłaściwym miejscu, ale ja jestem beznadziejny i zdesperowanych!

Mam dwa laptopy zarówno uruchomić Vista, mój mąż ma ustawione tak, że możemy udostępnić drukarkę, która jest tworzona na naszych głównych biurko górę szt. drukarka HP Deskjet 3840 Series. Na jeden laptop działa wspaniale nie hassel, ale na moim laptopie (niespodzianka niespodzianka) wszystko i drukowania odbitek do tyłu! Mam sprawdzony i ponownie sprawdzić, czy ustawienia są takie same, które są! Proszę może wysłaniem w zwykły angielski jako mój komputer wiedza jest bardzo ograniczona!

Thank you in advance
Old 17 listopada 2007, 14:33
Nowe państwa grupy

Default Drukarka problem

lol! Dziękujemy za to ruchome, howeve i nie zabawka z pomysłu oddania go w tym jeden! Jeżeli już mój zaufany instynkty
Old 17 listopada 2007, 16:11
Moderator grupy

Default Drukarka problem

Czy wiesz, że jeśli istnieje HP oprogramowania na każdym z komputerów?

Jeśli nie jest być może istnieje możliwość lustro obrazu w ustawieniach gdzieś.

Nie mogę pomóc więcej, bo naprawdę nic nie wiedzą o Vista (naprawdę jest czas dla mnie, aby dowiedzieć się)

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.