![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem naprawdę bardzo przepraszam, jeśli ten znajduje się w niewłaściwym miejscu, ale ja jestem beznadziejny i zdesperowanych! ![]() Mam dwa laptopy zarówno uruchomić Vista, mój mąż ma ustawione tak, że możemy udostępnić drukarkę, która jest tworzona na naszych głównych biurko górę szt. drukarka HP Deskjet 3840 Series. Na jeden laptop działa wspaniale nie hassel, ale na moim laptopie (niespodzianka niespodzianka) wszystko i drukowania odbitek do tyłu! Mam sprawdzony i ponownie sprawdzić, czy ustawienia są takie same, które są! Proszę może wysłaniem w zwykły angielski jako mój komputer wiedza jest bardzo ograniczona! Thank you in advance |
|
| |||
| |||
| lol! Dziękujemy za to ruchome, howeve i nie zabawka z pomysłu oddania go w tym jeden! Jeżeli już mój zaufany instynkty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy wiesz, że jeśli istnieje HP oprogramowania na każdym z komputerów? Jeśli nie jest być może istnieje możliwość lustro obrazu w ustawieniach gdzieś. Nie mogę pomóc więcej, bo naprawdę nic nie wiedzą o Vista (naprawdę jest czas dla mnie, aby dowiedzieć się)