mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Printer problemă

Reply

Thread Tools
Old 17 noiembrie 2007, 14:11
Noile state Group

Default Printer problemă

Sunt foarte foarte scuze, dacă acest lucru este în alt loc, dar eu sunt speranţă şi disperat!

Am un laptop-uri ambele două rula Vista, soţul meu a creat, astfel încât să putem împărtăşi imprimantă care este setat pe principalul nostru birou top buc. imprimanta HP Deskjet 3840 Series. Pe un laptop, funcţionează excelent nu hassel, dar pe sistemul meu laptop (surpriza surpriza) tot ce-mi imprima, printuri pe spate! Am verificat şi re-verificat că setările sunt aceleaşi, care sunt! Vă rugăm să vă putea posta în mod clar şi engleză ca computerul meu de cunoştinţe este foarte limitată!

Vă mulţumim anticipat
Old 17 noiembrie 2007, 14:33
Noile state Group

Default Printer problemă

hohot de râs! Vă mulţumim pentru mutarea lui, howeve am facut-jucărie cu ideea de a pune-o în asta! Ar trebui să am încredere în instinctele mele
Old 17 noiembrie 2007, 16:11
Moderator Group

Default Printer problemă

Ştiţi cumva dacă există software-ul HP pe fiecare dintre calculatoare?

Dacă nu e acolo, poate fi o opţiune pentru a reflecta imaginea în setările de undeva.

Nu te pot ajuta mai mult, pentru că de fapt nu stiu nimic despre Vista (de fapt este timp pentru mine, pentru a afla)

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.