![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Sunt foarte foarte scuze, dacă acest lucru este în alt loc, dar eu sunt speranţă şi disperat!
![]() Am un laptop-uri ambele două rula Vista, soţul meu a creat, astfel încât să putem împărtăşi imprimantă care este setat pe principalul nostru birou top buc. imprimanta HP Deskjet 3840 Series. Pe un laptop, funcţionează excelent nu hassel, dar pe sistemul meu laptop (surpriza surpriza) tot ce-mi imprima, printuri pe spate! Am verificat şi re-verificat că setările sunt aceleaşi, care sunt! Vă rugăm să vă putea posta în mod clar şi engleză ca computerul meu de cunoştinţe este foarte limitată! Vă mulţumim anticipat |
|
|
|||
|
|||
|
hohot de râs! Vă mulţumim pentru mutarea lui, howeve am facut-jucărie cu ideea de a pune-o în asta! Ar trebui să am încredere în instinctele mele
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ştiţi cumva dacă există software-ul HP pe fiecare dintre calculatoare?
Dacă nu e acolo, poate fi o opţiune pentru a reflecta imaginea în setările de undeva. Nu te pot ajuta mai mult, pentru că de fapt nu stiu nimic despre Vista (de fapt este timp pentru mine, pentru a afla)