menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Tlačiareň problém

Reply

Thread Tools
Old 17. novembra 2007, 14:11
Nový člen skupiny

Default Tlačiareň problém

Som naozaj ľúto, keď je to na zlom mieste, ale i am beznádejný a zúfalý!

Mám dva notebooky ako spustiť Vista, môj manžel je nastavený tak, že môžeme zdieľať tlačiareň, ktorá je založená na našej hlavnej desk top PC. tlačiareň HP Deskjet 3840 Series. Na jednej laptop to funguje skvele Hassel ne, ale na mojom notebooku (prekvapenie prekvapenie) všetko, aj vytlačiť, tlačí vzad! Musím skontrolovať a re-overil, že nastavenie je rovnaké, ktoré sú! Prosím, mohol by ste post v jednoduchých angličtinu ako svoj počítač vedomostí je veľmi obmedzená!

Ďakujem vopred
Old 17.listopadu 2007, 14:33
Nový člen skupiny

válet sa! Ďakujeme za pohybujú, howeve jsem hračka s myšlienkou, že uvedenie do this one! By si veriť mojej inštinkty
Old 17.listopadu 2007, 16:11
Moderátor skupiny

Nevíte, jestli existuje softvér HP na každom z počítačov?

Ak existuje, môže byť možnosť zrkadliť obraz v nastavení někde.

Nemôžem vám pomôžu viac, pretože viem, čo naozaj o Vista (naozaj je čas pre mňa učia)

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Siete môj problém tlačiarne DiOrio Siete, Modemy & VoIP 5 31. január 2009 04:07
Olivetti Každopádně tlačiarne problém Pete-Rock Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 14. júna 2008 13:55
Zdieľanej tlačiarne - Sieťová konfigurácia Problem Nikronius Siete, Modemy & VoIP 2 8. februára 2008 16:42
Laserová tlačiareň HP1015 Problem pudds Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 22. december 2007 00:19
Problém s mojimi USB zariadenia (flash disk, tlačiareň, atď. kpbotbot Drives & Removable Media 2 2. September 2007 01:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.