![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som naozaj ľúto, keď je to na zlom mieste, ale i am beznádejný a zúfalý! ![]() Mám dva notebooky ako spustiť Vista, môj manžel je nastavený tak, že môžeme zdieľať tlačiareň, ktorá je založená na našej hlavnej desk top PC. tlačiareň HP Deskjet 3840 Series. Na jednej laptop to funguje skvele Hassel ne, ale na mojom notebooku (prekvapenie prekvapenie) všetko, aj vytlačiť, tlačí vzad! Musím skontrolovať a re-overil, že nastavenie je rovnaké, ktoré sú! Prosím, mohol by ste post v jednoduchých angličtinu ako svoj počítač vedomostí je veľmi obmedzená! Ďakujem vopred |
|
| |||
| |||
| válet sa! Ďakujeme za pohybujú, howeve jsem hračka s myšlienkou, že uvedenie do this one! By si veriť mojej inštinkty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevíte, jestli existuje softvér HP na každom z počítačov? Ak existuje, môže byť možnosť zrkadliť obraz v nastavení někde. Nemôžem vám pomôžu viac, pretože viem, čo naozaj o Vista (naozaj je čas pre mňa učia)
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Siete môj problém tlačiarne | DiOrio | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 31. január 2009 04:07 |
| Olivetti Každopádně tlačiarne problém | Pete-Rock | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 14. júna 2008 13:55 |
| Zdieľanej tlačiarne - Sieťová konfigurácia Problem | Nikronius | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 8. februára 2008 16:42 |
| Laserová tlačiareň HP1015 Problem | pudds | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 22. december 2007 00:19 |
| Problém s mojimi USB zariadenia (flash disk, tlačiareň, atď. | kpbotbot | Drives & Removable Media | 2 | 2. September 2007 01:42 |
| Thread Tools | |
| |