![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам стварно јако жао ако је то у погрешном месту, али ја сам безнадан и очајан! ![]() Имам два преносна рачунара и трчање видик, мој муж је постављен тако да можемо делити принтер који је подешен на наш главни сто врх пц. на штампач ХП Дескјет 3840 Сериес. На једној лаптоп ради без хассел предивно, али на мој лаптоп (изненадити изненадити) све што штампај, графика уназад! Имам чек и поново проверите да су подешавања исте, што су! Молимо вас могли постављати у обичном Енглески као мој рачунар знање је врло ограничен! Хвала вам унапред |
|
| |||
| |||
| лол! Хвала вам што сте се креће то хоуеве сам играчку са идејом стављајући га у ово! Требали сте поуздана моје инстинката |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знате ли ако постоји ХП софтвера на сваком од рачунара? Ако постоји мај бити ту опцију у огледало слику у подешавањима негде. Не могу вам помоћи, јер више ништа не знам стварно о Видик (стварно је време за мене да бисте сазнали)
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем Нетуоркинг мој Принтер | ДиОрио | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 31 јануар 2009 04:07 |
| Оливетти Аныуаы Принтер проблем | Пете Роцк -- | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 14. јуна 2008 13:55 |
| Заједничка Принтер - проблем са конфигурацијом мреже | Никрониус | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 8 фебруар 2008 16:42 |
| ХП1015 ласерски штампач Проблем | пуддс | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 22 децембар 2007 00:19 |
| Проблем са мојим усб уређаја (фласх диска, штампач, итд. | кпботбот | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 2. Сеп 2007 01:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |