![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я дійсно дуже шкода, якщо це не в тому місці, але я безнадійно і відчайдушні! ![]() У мене є два ноутбуки і запуску Vista, мій чоловік налаштований так, що ми можемо поділитися принтер, який встановлений на нашій головній настільних ПК. Принтер HP Deskjet 3840 Series. На одному ноутбуці він працює чудово не турбота, але на моєму ноутбуці (сюрприз!) Все, що я друк, друк назад! Я перевірив і перевірив ще раз, що установки ті ж, що вони! Будь ласка, ви могли пост у простому англійською мовою як мої знання комп'ютера дуже обмежена! Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
| ха-ха-ха! Дякуємо вам за це рух, howeve я іграшку з ідеєю помістивши його в цьому! Якщо вже довірених інстинкти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи знаєте ви, якщо є HP Software на кожному з комп'ютерів? Якщо є там може бути прийнятним варіантом для віддзеркалення зображення в налаштуваннях десь. Я не можу вам допомогти, тому що я більше нічого не знають про дійсно Vista (дійсно для мене час вчитися)
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми Мережа моєму принтері | Diorio | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 31 січня 2009 04:07 |
| Принтер Olivetti будь-якому випадку проблема | Піт-рок | Digital Imaging & Принтери | 2 | 14 червня 2008 13:55 |
| Загальні принтери - Мережа проблема конфігурації | Nikronius | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 8 лютого 2008 16:42 |
| Лазерний принтер HP1015 проблема | pudds | Digital Imaging & Принтери | 2 | 22 грудня 2007 00:19 |
| Проблеми з USB-пристроїв (флеш-диск, принтер і т.д.. | kpbotbot | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 2 вересня 2007 01:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |