![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам нужда от принтер за "Spectra Optia Apheresis система" Принтер изисквания: Принтерът трябва да бъде съвместима мрежа. ystem на оръдието cummunicate с USB или паралелен принтери Принтерът трябва да бъде съвместим с Adobe PostScrip3 страница описание език. В systm не общуват правилно с принтери, които са съвместими с по-ранни версии на този език Принтерът трябва да имат конфигурируеми ПР адрес. на адреса, който възложи на принтер трябва да започва с 172,21 да съответства на системата адрес. Един пример за подходящ принтер адрес 172.21.175.254 Кабел които използвате, за да свържете вашия принтер към системата трябва да е по-по кабела, а не стандартен мрежов кабел. Знам, че това е странно. но аз despretly трябва. Връзките в сайта ми, насочени към принтери, които са 500 + долар лазерни принтери, но аз съм само ще бъде използването на този принтер, 2 или 3 пъти на ден и да установите, че ненужно ANY HELP WOULD BE GREAT THANKS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тъй като това е специализирано оборудване, най-добрият ти залог ще бъде да се говори с техническата подкрепа на хората и ги помолете да се препоръча по-евтина (възможно мастиленоструйни) мрежов принтер.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всеки HP LaserJet сегашните серии и цветовете LaserJet е Adobe PostScript 3, съвместими, а някои може да се купи нова най $ 150 в мрежа.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ctID=c00041628 Всеки Ethernet активирани принтер ще се включите в системата с кросоувър Ethernet кабел и конфигурира за ПР адрес гама, която искате. Моята система: Тим
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Lazer Принтер срещу мастиленоструен принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 Март 2009 22:54 |
| Dell 720 принтер със съобщение за грешка Посоченият принтер moniter е unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30ти септември 2008 05:02 |
| Принтер вредни принтер порт. HELP | Петър на рибар | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 юни 2008 06:49 |
| Принтер | tinkerbell | В мрежа, модеми & VoIP | 16 | 28 ноември 2007 15:00 |
| Нов принтер - 3 функции в 1 принтер ... | Cubeox | Общи Хардуер Чат | 2 | 21 Окт 2006 06:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |