![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Potřebuji tiskárnu na "Spectra Optia aferézou systém" Tiskárna Poľadavky: Tiskárna musí být síť kompatibilní. ystem se dělo cummunicate s USB nebo paralelní tiskárny Tiskárna musí být kompatibilní s Adobe PostScrip3 stránku popisu jazyka. V fernyags nebude komunikovat s tiskárnami, které jsou kompatibilní se staršími verzemi tohoto jazyka Tiskárna musí mít konfigurovatelného IP adresu. adresu přiřadit k tiskárně musí začínat 172,21 odpovídat systému adresu. Příkladem vhodné tiskárny adresa je 172.21.175.254 Kabel použijete pro připojení tiskárny k systému musí být cross-over cable, není standardní síťový kabel. Vím, že je to divné. ale i despretly potřebovat. Odkazy na stránky zaměřené na mne tiskáren, které jsou 500 + dolaru laserových tiskárnách, ale já jsem jen budete používat tuto tiskárnu 2 nebo 3 krát denně, a zjistíte, že i zbytečné Pomoci by to skvělé PODĚKOVÁNÍ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak je to specializované zařízení, vaše nejlepší sázka bude mluvit na technickou podporu lidi a klást jim doporučit levnější (případně inkoustové) síťové tiskárny.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Každý současné řady HP LaserJet a Color LaserJet je Adobe PostScript 3 kompatibilní a některé mohou být zakoupeny nové v $ 150 propojené.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ctID=c00041628 Každý ethernet-zapnuté tiskárny se zapojit do systému s crossover ethernet kabel a nakonfigurovat pro rozsah IP adres, které chcete. Můj systém: Tim
|